zondag 6 mei 2012

Tropical cocktails










Afgelopen week heeft mijn vriend een grote houten tafel voor in de achtertuin gekocht. Ook is hij druk bezig om uit te meten waar de hangmat moet komen te hangen. Als ik hem zo bezig zie, verlang ik echt naar de zomer. Normaal gesproken wil ik in de zomer altijd fanatiek buiten sporten, maar dat zit er nu even niet in. Ik wil nu gewoon heel graag dat de zon doorbreekt zodat ik lekker in de schaduw in de tuin kan liggen met een goed boek.
Wat wel echt bij de zomer hoort, zijn natuurlijk cocktails! (Gelukkig zijn alcoholvrije cocktails net zo lekker als de varianten met alcohol.) Zeg nu zelf, wat is er nu lekkerder dan een ijskoude cocktail gemaakt van tropische vruchten met bloeddheet weer. Mmm....Aangezien het nog niet zo wil lukken met het mooie weer, heb ik wat mooie plaatjes op weheartit opgezocht.

6 opmerkingen:

  1. Vet mooie plaatjes! Heb deze week wat fruitshakes gemaakt, nu nog het mooie weer erbij.
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Krijg ook echt gelijk trek door die plaatjes :-) Moet eerst ff iets van een blender kopen voordat ik echt lekkere fruitschakes kan maken. Binnenkort maar eens doen.

      Verwijderen
  2. Heeeerlijke plaatjes! Het zonnetje mag zich ook wel eens laten zien.
    orige zomer hebben we eens nagedacht over de naam Cocktail.. Vertaald is dat dus een lulstaartje, piemelstaartje..klinkt in het Nederlands niet zo lekker, haha;)!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik lig helemaal dubbel hier om die vertaling haha... Kan nu nooit meer normaal het woord cocktail uitspreken zonder hieraan te denken :-) Kom maar op met het mooie weer inderdaad!

      Verwijderen
    2. Haha! Als de cocktails maar blijven smaken!

      Verwijderen
  3. Wat een heerlijke plaatjes! Het zonnetje mag zich nu ook wel eens van de goede kant laten zien..

    Afgelopen zomer hebben we eens nagedacht over de naam Cocktail. In het Nederlands klinkt het helaas minder lekker, letterlijk vertaald is het dus lulstaartje, piemelstaartje.. niet te lang over nadenken en gewoon door drinken;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...