donderdag 10 mei 2012

It's a boy for real


Deze foto's stuurde ik maandagavond als trotse aanstaande mama naar familie en vrienden. Het leek me wel leuk om deze pica's ook op mijn blog te zetten want ik ben er nu eenmaal supertrots op! Ik heb jammer genoeg geen scanner en daarom heb ik foto's gemaakt van de echo's die we hebben meegekregen. Het was nog een hele klus met dat glimmende papier maar volgens mij is het wel redelijk gelukt.
Zoals ik eerder al vertelde, was alles helemaal goed. Ik had me de hele maandag druk gemaakt over wat er allemaal mis kon zijn maar onze baby zag er hartstikke goed uit. Natuurlijk kunnen ze niet alles controleren op een echo maar het is wel een fijn gevoel dat op dit moment alles in orde lijkt. Ook kregen we toen te horen dat we een jongentje krijgen. (Het bewijs daarvan zie je trouwens op de zesde foto.) Wanneer ik geen groeiecho krijg rond de 30 weken dan zijn dit waarschijnlijk de laatste beelden die ik zie van mijn baby tot het moment waarop hij wordt geboren. Vind dat wel een heel gek idee als ik erover nadenk! Hoop dat het snel september is...

19 opmerkingen:

 1. ahww wat een superleuk nieuws!
  gefeliciteerd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuk zeg meis!
  gefeliciteerd met je jongetje:)
  super leuk
  al een naam verzonnen?

  Kuss mirjam

  New outfit post; Zara flower pants
  www.mirfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks meid :-) We hebben inmiddels wel een lijstje maar heb nog niet het gevoel dat DE naam ertussen staat. We zijn dus nog hard op zoek naar iets leuks.

   Verwijderen
 3. Ahh, trotse mama!
  Ik kan geen echo's "lezen" haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Had er ook moeite mee in het begin. Ik vind het ook veel duidelijker als ze bezig zijn met het maken van de echo. Dan zie je gewoon bewegend beeld en leggen ze uit wat wat is.

   Verwijderen
 4. Erg leuk dat je de echo foto's op je blog zet! Hoop dat september snel dichterbij komt;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te lezen dat je het leuk vindt om te zien. Had zelf al zoiets van ik plaats wel heel veel babygerelateerde posts de laatste tijo ;-) Kijk er ook echt naar uit om mijn baby in mijn armen te houden.

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Thanks :-) I am such a happy girl now!

   Verwijderen
 6. Ahhh, wat leuk om te zien :) Gefeliciteerd hè :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat leuk, nogmaals gefeliciteerd Jess :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gefeliciteerd! en tof dat je het ook bekend maakt dat het een jongen is.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...