zaterdag 12 mei 2012

Dr. Van der Hoog creamy coconut
Eerder deze week kocht ik drie maskertjes van Dr. Van der Hoog in de aanbieding bij de Kruitvat en beloofde ik jullie wat reviews. Toen ik die avond in de badkamer stond, bedacht ik me dat ik ook nog een ander gezichtsmasker had liggen, het creamy coconut masker. Dit masker heb ik al vele malen gebruikt maar nog niet gereviewd. Ik heb diezelfde avond dus gelijk dat masker gebruikt zodat ik jullie daar wat over kan vertellen. Het feit dat ik dit masker al meerdere malen opnieuw heb gekocht, zegt eigenlijk al genoeg. Ik vind het een heel fijn masker. Maar waarom dan precies?
Ten eerste ruikt het goddelijk. Dat vond ik al toen ik dit masker de eerste keer gebruikte ongeveer een jaar geleden maar sinds mijn zwangerschap vind ik deze geur helemaal uitzonderlijk lekker. Ik heb namelijk een soort van kokosnotenfetish ontwikkeld waardoor ik enorme trek heb in kokos en dolgraag aan alles wat naar kokos ruikt, snuffel. Weird, I know!
Ten tweede voelt het masker heel fijn aan op mijn huid. Soms heb je wel eens dat een masker prikt of sticky is maar daar is in dit geval geen sprake van. Je voelt ook echt dat het masker zijn werk doet als je het op je gezicht hebt zitten maar niet op een vervelende manier. Bij sommige gezichtsmaskers wil ik niets liever dan ze zo snel mogelijk verwijderen maar daar is bij dit masker totaal geen sprake van.
Wat ik ten derde ook erg prettig vind, is dat je dit masker gewoon met water kunt verwijderen. Ik vind het vaak niet zo lekker als je een gezichtsmasker eraf moet halen met een tissue. Mijn huid voelt dan niet lekker schoon en heeft ook wel eens de neiging om zo'n masker af te straffen met puisten. En tja, daar wordt ik niet blij van natuurlijk. Dit masker laat zich makkelijk met een washandje onder de douche verwijderen en dat is voor mij een absolute pré.
Het enige wat ik niet helemaal vat zijn de kleine bolletjes in dit product. Het lijkt mij dat wanneer er bolletjes of pitjes in een verzorgingsproduct zitten dat het de bedoeling is dat je ermee kunt scrubben. Alleen dat gaat in dit geval niet omdat er veel te weinig van die bolletjes inzitten. Aangezien je ook geen nadelige gevolgen ondervindt van deze bolletjes, zie ik dit niet als een nadeel van dit masker. Ik vraag me alleen af waar ze toe dienen.
Afijn, nadat ik dit masker verwijder, voelt mijn huid heerlijk fris en zacht aan. Ook de volgende dag is het effect van het masker nog steeds merkbaar. Een toppertje dus!

5 opmerkingen:

 1. De geur van kokos is inderdaad heerlijk! Heb nieuwe maskertjes nodig dus loop de Kruidvat maar eens binnen aankomende week!

  Fijne en duidelijk review!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je maandag gaat, kun je volgens mij nog profiteren van de korting van 2+1 gratis. Altijd fijn!

   Verwijderen
 2. lijkt me een goed masker. ik vind de maskertjes wel duur maar ze zijn het waard

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn zeker duur in verhouding maar inderdaad, ze zijn het wel waard. Je hebt ook tubes van Dr. Van der Hoog, die zijn iets voordeliger nog.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...