maandag 14 mei 2012

Mirror shots

Gisteren maakte ik snel even deze foto's en was ik precies 22 weken zwanger. Je kan echt niet meer om mijn buik heen, het is overduidelijk dat er een baby in aan het groeien is. Ben heel benieuwd hoe dik mijn buik uiteindelijk gaat worden aangezien het nu erg hard lijkt te gaan. Tot nu heb ik nog geen striae dus ik hoop het zo te houden tot september. Ik smeer in ieder geval trouw elke dag mijn velletje in.
Ik begin nu ook eindelijk wat aan te komen. Weet niet precies hoeveel het is maar volgens mij zit ik nu op +2 of +3 kilo. Volgens mij valt dat best wel mee voor deze termijn. Het zit in ieder geval alleen op mijn buik en borsten want verder merk ik nog geen veranderingen op.
De outfit die ik gisteren droeg, vond ik zo fijn zitten dat ik vandaag gewoon weer precies hetzelfde heb aangetrokken. Het gaat om mijn favoriete skinny van H&M, een topje van Mama Licious, een jasje van Only en witte slippers van Birkenstock. Ik merk dat ik steeds meer jasjes ga dragen omdat ik die gewoon blijf passen. Ben die eeuwige longsleeves een beetje zat en voor shirtjes en topjes is het jammer genoeg nog steeds aan de frisse kant.

7 opmerkingen:

 1. Jammer dat het nog steeds zo fris is he!
  Maar valt idd best mee hoeveel je bent aangekomen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kom jij trouwens automatisch op de Engelse of Nederlandse versie van mijn blog terecht?

   Verwijderen
  2. Tot nu toe valt het mee al schijn je over het algemeen de laatste weken het meest aan te komen dus ik ben benieuwd. Ik zie jouw site trouwens in het Nederlands. (Is dat de bedoeling?)

   Verwijderen
 2. het valt mee hoeveel je bent aangekomen!
  vooral in zo n strak shirtje kun je goed je buik zien super leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In dat shirt zie je het inderdaad supergoed. Het valt tot nu toe wel mee. Het zit ook alleen waar het moet zitten dus daar ben ik wel blij mee.

   Verwijderen
 3. Deze foto's zijn altijd leuk! Je kunt zo goed zien dat er wat moois groeit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Vind het ook leuk om ze te maken ;-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...