In de media


Ik sta in mijn favoriete jurkje op de blog van Tineke. Heel bijzonder omdat er veel herinneringen kleven aan dit niemendalletje van de H&M. 


In maart schreef ik het verhaal van de week op de site Borstvoeding.com. Een kort artikel over hoe ik uitgroeide van nieuwbakken mama tot langvoedster met daarbij een overzicht van al mijn blogs over borstvoeding. Stiekem ben ik hier best een beetje trots op.


In november verscheen mijn gastblog Heftige gebeurtenis: HELLP-syndroom en eclampsie op de blog van Anouk Liebers. Ik vertel in dit artikel wat er allemaal aan de geboorte van Sam vooraf ging.


In december verscheen er een gastblog van mijn hand op Vanessa blogt. Ook dit artikel handelt over mijn ervaringen met HELLP-syndroom en eclampsie.In november verscheen mijn gastblog Op reis met: Jess op de blog Travel Lifestyle. Ik vertel in dit artikel meer over de roadtrip die ik in 2011 met mijn vriend door Costa Rica maakte. Neem snel een kijkje op de geweldige reisblog van Michelle.
In september verscheen mijn persoonlijke verhaal op de site Mommy to be onder de titel Persoonlijk verhaal #5: Kantje boord. Ik vertel in deze gastblog wat ik allemaal heb meegemaakt omtrent de zwangerschap en geboorte van Sam. Benieuwd geworden? Klik dan op de bovenstaande link om te lezen hoe mijn leven een bizarre wending kreeg.


In september 2013 werd mijn blog opnieuw gepromoot op de vernieuwde site van De mamablogsZoals ik begin dit jaar al vertelde, is dit een erg leuke site waar je heel veel linkjes kunt vinden van de zogeheten mamablogs. Wat mij betreft een absolute aanrader!

In februari 2013 werd mijn blog gepromoot op de site van De mamablogs. Dit is een erg leuke site waarop heel veel links zijn verzameld van moeders die over hun kind(eren) bloggen. Ik neem regelmatig een kijkje en iedere keer ontdek ik weer nieuwe blogs die zeker een bezoekje waard zijn. Misschien ook iets voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...