donderdag 10 mei 2012

Mirror shots


Vandaag ben ik 21 weken en 4 dagen zwanger. Ben nu aan het aftellen tot de 28 weken omdat dan het derde trimester in gaat. (Ik vind aftellen tot de uitgerekende datum nog wel erg lang duren.)
De dag begon vandaag al vroeg omdat mijn schoonvader om kwart voor negen voor de deur stond om twee mannen van een stofferingsbedrijf te ontvangen. Vanmorgen werd er namelijk tapijt op zolder gelegd. Eindelijk! Aangezien ik meestal nogal brak ben op de vroege morgen, was mijn schoonvader er om een beetje toezicht te houden of alles wel netjes werd gedaan en dergelijke. Ik hoefde me daar dus gelukkig niet mee bezig te houden en kon een beetje verder snoozen op de bank. Het tapijt was binnen een uurtje gelegd en het ziet er nu een stuk beter uit op zolder.
Nadat ik onder de douche vandaan kwam, besloot ik mijn mintgroene broek van Asos uit de kast te trekken. Ik heb hem deze keer gecombineerd met een witte longsleeve van Otto en gele All Stars.

2 opmerkingen:

  1. Leuke kleur Allstars en broek! Je buikje is al mooi zichtbaar zo hè

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanks :-) Je kunt inmiddels niet meer om mijn buik heen haha... Ben wel benieuwd hoe dik ik ga worden want het gaat hard nu.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...