About me
Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je iets meer wilt weten over mij. Ik zal me daarom eens netjes aan je voorstellen. Mijn naam is Jess. Nogal dubbel om dat zo te zeggen want in het dagelijks leven heet ik helemaal geen Jess. Ik blog onder een pseudoniem dat is afgeleid van mijn tweede naam. Dit in vorm met herkenbaarheid en blablabla... Op dit moment ben ik 27 jaar oud en woon ik in het altijd gezellige Leusden met mijn vriend en mijn zoontje.
Ik startte deze blog toen ik net zwanger was van Sam. Het aanmaken van deze site was zo'n typisch nu-of-nooit actie. Doordat mijn zwangerschap één grote hel (met her en der wat kleine lichtpuntjes, vooruit...) was, kwam ik al vrij vlot in de ziektewet terecht. Rust was het advies. Zodoende had ik heel wat uurtjes stuk te slaan. In eerste instantie was mijn blog vooral bedoeld om mijn zwangerschapsperikelen van me af te schrijven en om wat dingen bij te houden voor later. Inmiddels is zoonlief alweer een jaar oud en ik blog nog steeds. I am here to stay!
Ik blog over alles waar ik gelukkig van word en over allerhande zaken die me bezighouden. Een van alles-en-nog-wat-blog dus. Van verhalen over mijn zoontje tot recepten en van shoplogs tot diepzinnig gemijmer. Je vindt het hier allemaal. Hoewel de onderwerpen waar ik over schrijf behoorlijk uiteenlopend zijn, staat één ding altijd buiten kijf: mijn eerlijkheid! In mijn geval gaat het gezegde what you see, is what you get meer dan op. Mijn schrijfsels komen recht uit mijn hart. Soms met een lach, soms met een traan. Hopelijk vind je het leuk om een kijkje in mijn leven te nemen. Wees welkom op In a flow around the world!

23 opmerkingen:

 1. Ik volg je nu op Bloglovin, volg je mij ook? ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ik ga je volgen en ik hou van zwangerschapsblogjes, leuke foto's, klusfoto's/verbouwingsblogjes, babykamerblogjes etc! Heb je wat inspiratie! Wat vervelend dat je zwangerschap even niet zo soepel ging, hopelijk gaat het nu beter?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super! Daar krijg ik zeker inspiratie van :-) Het gaat inmiddels gelukkig wel wat beter.

   Verwijderen
 3. Hele leuke blog het is anders dan de meeste blogs:)ik ga je volgen met bloglovin.

  Groetjes
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor en ook leuk dat je over je zwangerschap blogt! :) Is een keer wat anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blog heb je! Ik volg je nu via Bloglovin.
  Van 30 days challenge had ik nog nooit gehoord... die kan op 't lijstje voor als ik ooit tegen een blogwriters-block loop!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke blog heb je! Ga je alvast volgen op Bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zag je comment op mijn blog en toen ik op je blog keek dacht ik heel eventjes van he, hoe zou ze nou op onze blog zijn gekomen? Daarna las ik je verhalen dat je met 27 weken in het ziekenhuis lag en bedrust moest houden en de weken en maanden aan het aftellen was. Toen ik zag dat je Mommy to be in je blogroll hebt staan begreep ik het! Je zag daar waarschijnlijk dat mijn vriendinnetje ingeleid mag worden in mijn comment! Het grappige is dat ik jouw verhaal herken van mijn vriendinnetje. Zij heeft geen last van haar bloeddruk, maar haar zwangerschap is ook geen pretje geweest. Ze heeft vanaf week 25/26 iets van 4 weken in het VUmc gelegen. Ze heeft ook pas geleden haar fotoshoot gehad. De dag dat ze eigenlijk haar shoot zou hebben moest ze met spoed naar het ziekenhuis weer omdat ze weer weeën had. Ze is echt de dagen aan het aftellen tot het eindelijk 37 weken is. Ze heeft echt het geduld niet meer om de 40 te halen. Je hebt een leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik kwam inderdaad op je pagina terecht via Mommy to be. Klinkt als een heftige zwangerschap! Hopelijk heeft je vriendin snel haar kindje in de armen.

   Verwijderen
 8. Hi Jess!

  Ik heb je genomineerd voor de liebster award? Doe je mee? Lees er meer over op mijn onderstaande blog, of google!

  http://dewereldvantess.wordpress.com/2013/08/25/liebster-award-yay/

  Liefs,
  Tess

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks!

   Heb hem al een keer gedaan maar dan met andere vragen. Ga je vragen zeker beantwoorden. Ga er ergens deze week mee aan de slag.

   http://inaflowaroundtheworld.blogspot.nl/2012/11/liebster-blog-award.html

   Verwijderen
 9. Leuke blog! Mijn moeder had ook het HELLP syndroom toen ze zwanger was van mij, maar toen was dat nog niet zo bekend. Gelukkig zijn we er allebei levend vanaf gekomen. Hoop niet dat het erfelijk is :s. Prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke blog en wat een bi-zar gave foto in je header!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke blog heb je! Ik heb wat rondgesnuffeld en volg je nu ook op Bloglovin! Enne, ik heb je 30 day challenge gepikt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie zwangerschapsfoto's. Je bent mooit zwanger :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi,

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award!
  Morgen (28-12-13) zullen de instructies van de Award en de
  vragen die ik je wil stellen op www.syl-via.nl te lezen zijn. Ik
  hoop dat je er blij mee bent en er aan mee wilt doen! Zo niet,
  ook geen probleem!

  Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hey daarom ben ik nu ook gaan bloggen. :D
  Ben nu 26 weken in verwachting en zit id ziektewet.
  Ik ga je blog volgen, jij de mijne ook?
  https://www.facebook.com/fitmomslife1988?fref=ts is mijn fb pagine
  http://fitmomslife.blogspot.nl mijn blog :D

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...