vrijdag 4 mei 2012

Wilkinson Intuition NaturalsAls er iemand iets afweet van ontharen dan ben ik het wel. I am hairy! Gezegend met donker haar en een donkere opslag en de bijbehorende zwarte haargroei op de overige plekken van mijn lichaam. Ik denk dat de donkere types onder jullie het wel herkennen. Ik schaam me er totaal niet voor omdat ik weet dat heel veel vrouwen dit hebben en daarbij, it's all natural! Ondanks dat ik er geen probleem van maak, loop ik er wel graag netjes bij. Ik ben gewoon een stuk gelukkiger zonder oerwouden her en der op mijn lijf. Ik heb in de loop der jaren alle haarverwijdermethodes wel gebruikt. Scheren, waxen, harsen, epileren, ontharingscrème, ik ken het allemaal. Inmiddels heb ik wel zo mijn voorkeuren ontwikkeld. Sinds mijn elfde hars ik bijvoorbeeld al mijn bovenlip. Eerst bij de schoonheidsspecialiste maar tegenwoordig gewoon thuis. Ook mijn wenkbrauwen hars ik graag. De niet meegepakte haartjes verwijder ik met een pincet van Twezerman. Mijn benen bewerk ik, als ik moed heb verzameld, met een epileerapparaat en anders gewoon met een scheermesje. Mijn oksels en schaamstreek scheer ik altijd omdat ik dat gewoon het prettigst vind op die plekken.
Doordat ik zwanger ben, groeit mijn haar trouwens nog sneller dan het al deed, dus ik heb er nu helemaal een dagtaak aan om alles bij te houden. Het is trouwens een fabeltje dat dit betekent dat je een jongentje krijgt. Ik heb me namelijk laten vertellen dat je ook een mannelijke placenta kunt hebben terwijl je een meisje verwacht. In dat geval zorgt de placenta dus voor extra testosteron in je lichaam waardoor je haargroei versterkt. Ik klaag trouwens niet hoor, ik ben het inmiddels wel gewend. Ik ben blij met het voordeel dat ik mijn wenkbrauwen niet hoef bij te tekenen en dat ik zonder mascara geen blotebillengezicht heb. Ik ga graag uit van het positieve. (Ieder nadeel heb zijn voordeel, zei een beroemde voetballer ooit...)
Aan het begin van deze week moest ik concluderen dat ik toe was aan een nieuw scheermes. Aangezien ik nogal gevoelig ben voor korting viel de verpakking van het bovenstaande Wilkinson scheermes me direct op. Ik vond ook het scheermes zelf er wel interessant uitzien met dat blokje scheerzeep om het mesje heen. Voor 7,49 euro besloot ik dit scheermes uit te proberen.
Ik heb mijn benen en oksels met dit mes geschoren. Bij nader inzien wilde ik niet te dicht met dat blok in de buurt van mijn vagina (I sad it!) komen omdat ik bang was voor irritaties daar. Door het blok zeep moet je er eerst voor zorgen dat je benen en oksels goed nat zijn onder de douche omdat het anders nogal stroef gaat. Ik vind de geur van de scheerzeep die vrijkomt wel lekker. Mijn benen voelen door de zeep ook heel glad en het scheermes glijdt makkelijk over mijn huid. Het resultaat is supersmooth! Precies wat je mag verwachten van een nieuw scheermes.
Toch zou ik dit scheermes niet nog een keer opnieuw kopen. Het blokje scheerzeep gaat namelijk nogal hard. Ik vrees dat de zeep rond het mesje sneller op is dan dat het mesje aan vervanging toe is. Dat vind ik een beetje zonde. Ook vind ik het een nadeel dat je je vagina (I sad it again!) niet met dit scheermes kunt scheren. Hiervoor moet je dus weer een apart  mesje gebruiken en dat is gewoon echt niet handig.

6 opmerkingen:

 1. Fijn dat je er een review over geeft! Ik heb het mesje inderdaad ook de schappen zien liggen. Dat wordt een no go dus. 1 scheermesjes is wel voldoende;)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ik zou hem niet kopen als ik jou was. Het mesje op zich is prima maar het is gewoon geen logisch product :-(

   Verwijderen
 2. Heb nog niet eerder van dit zeepje gehoord hah. Maar komt vast omdat ik altijd wat bang ben voor scheren ivm dikkere haren die terugkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook nog heel nieuw volgens mij. Heb er ook nog geen reclame van gezien. Haren komen inderdaad wat dikker terug :-( Jammer dat er geen perfecte ontharingsmethode is, daar zou ik echt een moord voor willen begaan hahaha...

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...