woensdag 2 mei 2012

Mirror shots
Vandaag ben ik 20 weken en 3 dagen zwanger! Zojuist ben ik bij de verloskundige geweest en is er weer van alles gecheckt. Mijn bloeddruk was nog steeds te laag maar dat wist ik eigenlijk al aangezien ik nog steeds dizzy ben. Ik heb de effecten daarvan nog even mooi gedemonstreerd door bijna te flauw te vallen na het opstaan van de onderzoeksbank. Nice! Voor mijn nieuwe klacht (MAAGZUUR, arghhh...) een flesje Gaviscon voorgeschreven gekregen en verder het dringende advies gekregen om me nog steeds rustig te houden. (Als ik nog rustiger aan moet doen dan dat ik nu doe, moet ik echt overwegen om te stoppen met ademhalen...)
Mini-mini-me is goed gegroeid en het hartje klonk prima. Zoals tot nu toe iedere keer blijkt, heb ik een heel druk persoontje in mijn buik want je hoorde voortdurend bewegingen door de dopler. Die koude gel en de dopler op mijn buik vond de baby trouwens niet bepaald geinig want hij/zij begon er gelijk flink tegenaan te schoppen.
Heb vandaag maar weer eens mijn jeans aan van de H&M. Het shirtje is hetzelfde als degene die ik een paar dagen geleden in het turquooise droeg. Mijn moeder heeft het voor me gekocht bij de M&S. Een hele suffe winkel maar dit topje zit erg fijn en ik vind het best wel leuk staan al zeg ik het zelf. Verder draag ik oude bruine sandaaltjes van de Primark die vakkundig zijn geplakt sinds iemand vorig jaar in Utrecht op mijn zool ging staan waardoor die eronderuit viel.

12 opmerkingen:

 1. Je bent echt mooi zwanger! Volgens mij heb ik dat al een keer eerder gezegd, maar ik moest het gewoon nog een keertje zeggen ;) hopelijk ben je straks wat minder duizelig & heb je geen last van maagzuur meer. Leuk outfitje ook! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Echt lief dat je dat zo zegt :-) Hopelijk is het inderdaad snel over alhoewel ik er niet al teveel vertrouwen in heb. Maar goed, nog maar een paar maandjes. X

   Verwijderen
 2. wat spannend dat je nog niet weet of het een jongetje of een meisje is! ik hoop voor je dat je maagzuur weer beter word en je bloeddruk ook! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker spannend, ik ben echt enorm benieuwd. Denk er de hele dag aan ;-) Hoop ook dat het nog wat verbeterd.

   Verwijderen
 3. Leuk om te lezen! je draagt je kindje mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te lezen! Zo spannend ook..
  Hoop dat het nel wat beter gaat met je duizeligheid.

  Leuke outfit ook trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Het is zeker spannend allemaal. Ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat lopen. Kijk enorm uit naar de geboorte van mijn kind. Kan me nog niet voorstellen hoe de toekomst eruit ziet maar ik weet wel dat het heel bijzonder moet zijn :-)

   Verwijderen
 5. Wanneer weet je wat het wordt? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke blog !!! Mooi buikie chick !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Hoop dat hij niet gigantisch wordt maar tot nu gaat het volgens schema :-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...