vrijdag 11 mei 2012

Mirror shots
Vandaag ben ik 21 weken en 5 dagen zwanger.  Bizar eigenlijk dat ik letterlijk de dagen aftel terwijl ik normaal gesproken enorm veel moeite moet doen om überhaupt iets bij te houden.
De afgelopen nachten heb ik niet zo lekker geslapen omdat het zo benauwd was door het rare weer wat we momenteel in Nederland hebben. Bah! Vanmorgen gelukkig wel uitgeslapen tot 12 uur met de ramen wagenwijd open. Voel me daardoor wel weer iets beter.
Ben inmiddels aan het idee gewend dat ik een zoon krijg. Ondanks dat ik geen voorkeur had van tevoren ben ik sinds maandag helemaal into jongens. Ook mijn vriendlief is superblij met het feit dat we een jongentje verwachten.
Vandaag draag ik een broek van H&M Mama die wat wijder is. Heb hem niet zoveel aan maar ik begin hem steeds leuker te vinden. Verder draag ik een topje van Mama Licious, een jasje van H&M en gympjes van Vans. Het is weer eens wat anders dan een skinny met een longsleeve. Kijk wel verlangend naar de zomerkleren in mijn kast iedere morgen. Waar blijft die zon?

7 opmerkingen:

 1. Wederom een leuke outfit!! Vind de posts met de mirror shots leuk, zo krijgen wij ook een beeld iedere week;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Leuk om te lezen dat je dit leuke posts vindt. Vind het zelf ook steeds leuker worden om foto's te plaatsen. Had eerst wel wat twijfels maar vind het leuk om zo ook een beeld te hebben van hoe mijn buik groeit.

   Verwijderen
 2. Ja hè, wat een benauwd weer de afgelopen dagen. Ohhh, Nederland toch! Haha. Ik hoop dat de zon snel komt en dat het lekker weer wordt. Leuke outfit weer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Dat weer is echt bizar, heb ook geen idee wat ik aan moet trekken haha... Soms ziet het er lekker uit maar dan is het koud, de andere keer ziet het er grauw uit en is het beanauwd ;-(

   Verwijderen
 3. Wat mooi dat je hier je verhaal deelt. Ik moet zeggen, je ziet er fantastisch uit! Wat leuk dat je een jongetje verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee, dat shirtje heb ik ook, mamalicious :D

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...