dinsdag 15 mei 2012

Mirror shots
Ik ben vandaag 22 weken en 2 dagen zwanger. Toen ik net voor de spiegel stond, dacht ik: zal ik wil, zal ik niet.... Twijfel! En toen, what the hell, ik doe het gewoon. Bij deze slinger ik dus mijn blote, zwangere buik het wereldwijde web op. Hoop dat jullie het leuk vinden om te zien.
Mini-mini-me heeft me vannacht flink bezig gehouden trouwens. Toen  ik wilde gaan slapen besloot hij wakker te worden en salto's te gaan maken in mijn buik. Blijkbaar gebruikte hij mijn blaas als trampoline want ik geloof dat ik wel tien keer ben wezen plassen. Ik zag mijn buik ook voor het eerst echt goed bewegen. Heel gek! Ondanks dat het wederom een onrustig nachtje was, ben ik zo blij dat ik mijn baby zo goed kan voelen want een drukke baby is een gelukkige baby. (Dat is althans wat ik onlangs gehoord heb van de verloskundige.)
Ik baal vandaag trouwens als een stekker van het weer zeg. Wat een ellende buiten! Het is half mei, dan hoor je toch gewoon lekker van de zon te kunnen genieten. Misschien dat het me zo bezig houdt omdat ik de hele dag niet veel beters te doen heb dan naar buiten kijken maar ik vind het wel dramatisch hoor. Zou graag een rondje gaan wandelen maar dat lijkt me nu niet zo'n briljant plan.
Zoals jullie kunnen zien, heb ik toch een rok aangetrokken. Al mijn broeken zaten nog in de was omdat we de afgelopen dagen geen was hadden gedraaid omdat het wasrek nergens kon staan vanwege de explosie aan babyzooi op de bovenverdieping. (Inmiddels is het weer een beetje opgeruimd en hangt de eerste was te drogen hoor.) Heb deze rok van Noppies al twee maanden geleden gekocht en al die tijd heeft hij in mijn kast gehangen. Had verwacht hem al in april te kunnen dragen maar jammer genoeg was dat niet het geval. Heb hem vandaag voor het eerst aangetrokken en ben blij dat ik hem gekocht heb. Dat ding zit goddelijk!

14 opmerkingen:

 1. Wauw! Wat een mooie buik. Je kan er echt trots op zijn. Groot gelijk dat je dacht, ik doe het gewoon. En die rok straat je erg leuk :-)
  En inderdaad, wat een weer.. Hopelijk krijgen we een echte mooie zomer! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahhh dankjewel ;-) Ben ook echt blij met die rok. Hoop ook echt op mooi weer! X

   Verwijderen
 2. ahw, wat leuk! (: ziet er goed uit, je mag er inderdaad trots op zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Wat een super mooie baby buik! Groot gelijk dat je het gewoon hebt gedaan! Wie niet wil kijken doet het niet;). Wat een super leuke rok ook trouwens.. ziet er zomers uit! Van het weer kunnen we inderdaad nog niet zeggen dat de zomer in aantocht is..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Was echt aan het twijfelen omdat ik weet dat sommige mensen zwangere buiken niet zo geweldig vinden om te zien. (Al snap ik niet waarom, ik vind het zelf altijd leuk om te zien.) Maar wat je zegt, anders kijken ze maar niet ;-)

   Verwijderen
 4. IDD wat een super mooie buik!
  en die rok
  SUPERKNAP!

  New outfit post- if the weapon is your love i got my hands up!
  www.mirfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks!!! Die rok ga ik ook zeker nog veel vaker dragen wanneer het weer het toelaat :-)

   Verwijderen
 5. Hele mooie rok en wat een prachtige buik! Mijn zus is ook zwanger, hartstikke leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahhh, dankjewel! Wat gaaf dat je zus ook zwanger is ;-)

   Verwijderen
 6. Ah, het lijkt mij prachtig om je baby'tje te voelen bewegen in je buik!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijk buikje! Je hebt nu ongeveer een even grote buik als ik nu, 35 weken zwanger, maar ik ben altijd erg klein zwanger. Ook niet leuk, mensen beginnen pas sinds een paar weken enthousiast te vragen: "Heee.. ben je zwanger"... Tjah, nog een paar weekjes :P Haha ach!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...