zaterdag 19 mei 2012

Mirror shotsVandaag ben ik 22 weken en 6 dagen zwanger. Heb het gevoel dat de laatste drie weken voorbij zijn gevlogen. Heerlijk! In april zag ik het allemaal niet meer zo zitten omdat ik het gevoel had dat de dagen voorbij kropen. Gelukkig is dat nu totaal anders.
Voel me nog steeds behoorlijk duizelig en moe maar kan er wel beter mee omgaan. Daarnaast raak ik er op de één of andere manier ook wel aan gewend dat ik alles heel rustig aan moet doen.Op die manier voel ik me toch het prettigst en dat is me ook wel wat waard. Probeer gewoon maar zoveel mogelijk te genieten van deze bijzondere tijd ook al gaat het niet helemaal op de manier zoals ik het had voorzien. Ik ben vooral heel blij dat ik, zoals het er nu naar uit ziet, een gezonde zoon mag verwachten in september. Als je al die enge verhalen om je heen hoort, is dat echt een voorrecht.
Wat een mooie dag is het ook vandaag! Na alle regenval en onweersbuien van de afgelopen dagen, is het heerlijk dat de zon nu schijnt. Kan er echt van genieten omdat ik er al weken naar uit heb gekeken. Hoop dat het nog even lekker mag blijven.
Ik vond het vandaag wel tijd worden om mijn rokje van Asos Maternity uit de kast te toveren. Ik bestelde dit rokje al in februari met het oog op het mooie weer maar ik draag het vandaag voor het eerst. Ik heb het gecombineerd met een donkerblauwe longsleeve van de Hema en bruine sandaaltjes van de Primark.

10 opmerkingen:

 1. Heerlijk weer is het he. Leuke outfit btw
  Zit je nu eigenlijk de hele dag thuis?
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, het is goddelijk weer! Ik zit inderdaad de hele dag thuis = niet leuk :-(

   Verwijderen
 2. ik vind het zo leuk om te zien he! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk rokje! Blij dat het eindelijk zo'n heerlijk weer is.. Ben trouwens wel heel benieuwd wat voor werk je normaal doet!? Als je al 10 jaar een rondleiding mag geven in Rome:)!?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Haha, niet 10 jaar lang maar 4 keer 10 dagen lang ;-) Heb geen hele bijzondere baan verder hoor, ben docent op een middelbare school en daar horen excursies bij.

   Verwijderen
 4. Fijn dat je je beter voelt! Mooie buik zeg :). En je outfit is echt leuk :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto, je bent mooi zwanger. Gefeliciteerd :) En welkom op mijn blog, kwam direct even terugspieken. Ik ga je volgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Jij ook welkom op mijn blog ;-) Heb je toegvoegd op bloglovin :-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...