dinsdag 1 mei 2012

Started postcrossing :-)

Ik vind het altijd superleuk om kaartjes te ontvangen. Wat dat betreft is zwanger zijn een aanrader want er valt regelmatig een lief kaartje op de deurmat. Waarschijnlijk heb ik de afgelopen jaren onder een steen geleefd want ik had tot vorige week nog nooit gehoord van de site postcrossing. Dit is een site met leden van over de hele wereld die het net als ik leuk vinden om kaartjes te ontvangen en te schrijven. Je geeft aan dat je iemand een kaart wil sturen en dan krijg je een adres toegestuurd en vervolgens wordt er een profiel zichtbaar waarin iemand iets over zichzelf vertelt. Daarna krijg jij van iemand anders een kaartje terug. Ik bedacht me geen moment en heb me gelijk ingeschreven want ik word altijd blij van zulke positieve initiatieven.
Vandaag heb ik bij de Bruna postzegels gekocht en kaartjes. Ze hadden jammer genoeg geen hele boeiende kaarten dus daar moet ik nog even naar op zoek. De mensen die ik nu een kaart stuur moeten het doen met wat suffe afbeeldingen van Barbapapa, Dikkie Dik en Sesamstraat. Ik ben gelijk goed begonnen en heb voor vijf personen een kaart vol geschreven. Mijn Engels was trouwens wel behoorlijk weggezakt, pfff...Vanavond gaan ze op de brievenbus en ik ben enorm benieuwd hoe lang het duurt voordat ze ergens aan de andere kant van de wereld op de deurmat vallen. Ik heb de volgende personen een kaart gestuurd: Anastasia uit de Oekraïne, Kelly uit de USA, Evgeniya uit Rusland,Yevgenia uit Belarus en Shio uit Tawain.

8 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk idee! Fijne bezigheid voor de dag. Wel vervelend van je trapval, geen last meer van gehad?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben benieuwd wanneer ik mijn eerste kaartje krijg. Behalve wat blauwe plekken heb ik er niets aan overgehouden en de baby is ook oké ;-)

   Verwijderen
 2. Leuk! Ik ga gelijk even de site checken hehe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zekers! Ik vind het echt een leuk idee ;-)

   Verwijderen
 3. Wat leuk zeg, echt gaaf dat het over de hele wereld gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind het ook echt heel leuk en ook best wel bijzonder :-)

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Vind het ook echt een briljant idee :-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...