dinsdag 29 mei 2012

Diary #2

Ik vond het weer eens tijd worden om een diary te plaatsen. Ik heb mijn best gedaan om weer een paar fotootjes te schieten maar stiekem ben ik daar eigenlijk heel slecht in. Zodra het leuk en gezellig is, vergeet ik namelijk spontaan om dit vast te leggen. Lekker handig! Dat wordt nog wat met die babyfoto's...


In de achtertuin van mijn ouders relaxen op een ligbedje. Je kan het slechter treffen ;-)

Lekker ijsje op het terras van Talamini. De beste ijszaak in de omgeving waar mijn ouders wonen, mjamm... Een bolletje aardbeienyoghurt en een bolletje mango.

Ontbijtje geserveerd door la mama. Een bruine boterham met gebraden gehakt en een schaaltje verse aardbeien. De combinatie klinkt walgelijk maar het smaakte prima!

Voor een Twizzl van Jamin doe ik het ook wel! Ik koos voor vanille-ijs met aardbeien, kersen en stukjes witte chocola en melkchocola.

De grill van de auto van mijn vader. Mijn pa is helemaal bezeten van zijn auto en heeft zelfs al een kleine replica klaar liggen voor zijn toekomstige kleinzoon. Deze auto heet trouwens ook geen auto maar het paard. Goed...
Toen ik vorige week alleen moest slapen in ons bed, trof ik dit lieve briefje aan onder mijn kussen. Lief hè?

Lieve schat,

Slaap lekker in het grote bed.

Dikke kus! X

Eindelijk weer eens op een terrasje in Amersfoort met mijn vriend. Heb me de afgelopen maanden zo klote gevoeld dat hier nog helemaal niets van was gekomen maar afgelopen zaterdag heeft hij me meegesleept. 

Een bont gekleurde verzameling armbandjes om mijn arm. Het gevlochten exemplaar komt uit Rome en de overige armbandjes uit verschillende setjes van H&M.
Ik houd van Spa & Fruit! Vooral in combinatie met een heerlijk zonnetje in de achtertuin.

10 opmerkingen:

 1. Leuke diary! Mooie armbandjes en wat een lekkernijen allemaal! XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ben nogal geobsedeerd door eten de laatste tijd haha :-)

   Verwijderen
 2. Leuke Diary! Wat lief dat er een briefje achter gelaten is.. dat doet altijd zo goed! Goed verwend door mama ook zag ik al;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vond dat briefje ook zo lief! Gelijk janken natuurlijk, fijn die hormonen ;-) Mijn moeder was zeker weer lief voor me. Vind het zo rot dat jij dat niet meer hebt nu ik dit berichtje van je lees.

   Verwijderen
 3. Leuke diary, Lekker ijs en leuke armbandjes

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...