vrijdag 25 mei 2012

Palmer's Massage-lotion voor STRIAE
Een paar weken geleden liet ik al zien dat ik deze grote fles van Palmer's bij de Kruitvat had gescoord. Uit een aantal comments bleek dat mensen benieuwd waren naar deze massage lotion voor striae dus daarom heb ik besloten om er een review over te schrijven.
Eerder gebruikte ik al een huidolie van Palmer's om striae tegen te gaan en ook heb ik al een flesje Bio-Oil leeg gesmeerd op mijn buik. Bio-Oil vond ik op zich erg fijn maar behoorlijk aan de prijs. Toen dat flesje leeg was, besloot ik dit product van Palmer's te halen.
Ik heb al veel producten van Palmer's gebruikt naar volle tevredenheid maar over de zwangerschapsproducten ben ik toch iets minder te spreken. Van de huidolie kreeg ik allemaal rode pukkeltjes op mijn buik en dat is niet iets waar je op zit te wachten. Deze massage lotion bezorgt me gelukkig geen uitslag maar wat me direct opviel was de geur. Normaal gesproken vind ik producten met cacao echt superlekker ruiken en dat vind ik ook van de gewone lijn van Palmer's maar dat is bij dit spul niet het geval. Het ruikt echt muf en weeiig! Bleh... Helemaal objectief is deze beoordeling niet want mijn zwangerschapshormonen nemen regelmatig een loopje met mijn reukvermogen. Mocht je dit product dus willen kopen, ga dan even zelf snuffelen in de winkel.
Afgezien van de geur is deze massage lotion wel fijn. De substantie is niet te dun en niet te dik en smeert gemakkelijk uit. Ik smeer me ermee in voordat ik ga slapen en mijn huid is heel zacht en soepel de volgende morgen.
Of het echt werkt tegen striae kan ik jullie als het goed is in september vertellen. Tot op heden is er gelukkig nog geen striem te bekennen alleen de finish is nog lang niet in zicht. Ergens weet ik ook wel dat het niets uitmaakt of je nu smeert of niet maar het geeft me wel een fijn gevoel dat ik er in ieder geval alles aan doe om het te voorkomen. Wil niet mijn hele leven spijt hebben dat ik het niet gedaan heb als straks de scheuren in mijn buik schieten.

10 opmerkingen:

 1. Haha leuk geschreven! Ik ben eigs meer geïnteresseerd in producten die het tegengaan, maar helaas bestaan die niet. Nu zijn mijn benen voor altijd getekend door striae mehhh. Anyways, ik zal je die foto van de Action Bio Oil ff sturen. Ik gebruik het nu op een pigmentvlekje op m'n gezicht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het ook al zo'n stomme naam haha... Heb het maar zo gelaten omdat het zo op die fles staat ;-) Oh ja, die Bio-Oil van de Action. Was aan het begin van de week in de Action bij mijn ouders maar kon het daar niet vinden, misschien binnenkort eens in Amersfoort kijken.

   Verwijderen
 2. Hierbij de foto!
  https://lh5.googleusercontent.com/-PjedM4S07yo/T7-9VOw1xTI/AAAAAAAAGTc/glfadIcL_2Y/s720/IMAG0494.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ziet er goed uit! Hoeveel zit er in zo'n fles?

   Verwijderen
 3. Hahaha, hmmm, muf, heerlijk lijkt me dat flesje:P! Nee, dat is inderdaad een beetje jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is ook niet helemaal mijn ding jammer genoeg. Echt jammer want verder werkt het prima :-(

   Verwijderen
 4. Ik gebruik deze ook, ben er erg blij mee. Heb ook buikcreme van Zwitsal, vind ik ook lekker om te gebruiken. Ik smeer niet elke dag, maar een paar keer per week. Heb van mijn vorige zwangerschap 1 klein streepje in mijn zij overgehouden en van deze nog niets. Of het door het smeren komt, daar zullen we nooit achter komen, maar volgens mij hou je straie niet tegen hoor, hoeveel je ook smeert. Als je er aanleg voor hebt krijg je het gewoon. (Overigens ben ik super trots op mijn ene streepje in mijn zij. Doet me altijd denken aan mijn eerste zwangerschap, mijn meisje in mijn buik. Ben er blij mee).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind het echt jammer van die geur want verder vind ik het echt prima spul. Kon het niet ruiken in de winkel omdat het pompje nog vast naar beneden was gedraaid. Misschien de volgende keer eens die buikcrème van Zwitsal proberen, goede tip ;-) Tot nu toe doe ik het wel redelijk trouw omdat mijn buik anders echt zo strak aanvoelt maar ik weet ergens ook wel dat het niet echt helpt tegen striae. Mocht ik het krijgen dan vind ik het ook niet het einde van de wereld want het is inderdaad wel een teken dat je kind op de wereld hebt gezet. Ik zie wel wat de toekomst voor me in petto heeft... Kan me voorstellen dat je trots bent op je streepje, zou ik ook zeker zijn!

   Verwijderen
 5. Btw. Die buikcreme van Zwitsal ruikt erg lekker, maar de borstencreme van Zwitsal stinkt dan wel weer heel erg. Ach, geur is niet belangrijk. Als het zijn werk maar doet :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga eerst ruiken voordat ik het koop haha... De werking is inderdaad het belangrijkste al vind ik twee verschillende crèmes voor buik en borsten wel ingewikkeld. Want dan moet ik de rest met weer iets anders insmeren ?!? Ik smeer nu gewoon mijn buik, borsten, dijen, kont in met hetzelfde goedje ;-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...