donderdag 3 mei 2012

Baby shopping


Mijn vriend is deze week vrij en daarom hadden we nu tijd om naar Baby-Dump in Utrecht te rijden. Vanmiddag was het dus zo ver. Gewapend met een lijstje zijn we in de auto gestapt om een aantal zaken voor mini-mini-me te kopen. We hadden al wel een aantal dingen gekocht en gekregen maar veel grote dingen moesten we nog aanschaffen. Aangezien ik nu toch echt over de helft ben van mijn zwangerschap vonden we dat het daar nu wel eens tijd voor werd. Uiteraard hebben we nog heel veel nodig maar ik ben in ieder geval blij dat we een aantal zaken hebben gekocht. Ik heb even wat afbeeldingen gezocht van onze aankopen omdat we alles nog even ingepakt laten tot de babykamer klaar is.
Om te beginnen hebben we een 3-in-1 buikdrager van het merk Stokke gekocht. Dit is iets wat mijn vriend en ik heel graag willen gaan gebruiken. Hij was best wel prijzig maar aangezien we een hele goedkope kinderwagen hebben, vonden we dit toch wel een goede aanschaf. Je kunt hem ook gebruiken van 0 maanden tot en met 3 jaar dus uiteindelijk koop je een product waar je heel lang mee kunt doen. Je kunt hem trouwens ook op je rug dragen als de kleine wat groter is.
Deze luieremmer van Sangenic was in de aanbieding dus die hebben we ook gekocht. Je doet hier een cassette in met zakjes waardoor luiers luchtdicht worden verpakt en daardoor stinkt het een stuk minder. In onze woonplaats verstrekken ze alleen groene containers dus we kunnen vieze luiers niet direct buiten weg gooien. Ik hoop dat dit een goed alternatief is.
We hebben ook een witte box in de aanbieding gekocht van het merk Bopita. (Het boxkleed dat er in ligt op het plaatje, hebben we trouwens niet gekocht.) Het is een stevige niet al te grote box. Niet heel bijzonder maar wel functioneel en daar gaat het om. We hebben er ook een zandkleurige opbergzak bij gekocht van Jollein die je aan de box kunt hangen. Hier kun je speelgoed en dergelijke in opruimen. Op het moment dat je speeltjes niet gebruikt, kun je het daar in doen zodat niet de hele box vol ligt met wat van alles en nog wat. Leek me wel handig. Je kan er ook een extra boxkleed in doen maar ik weet nog niet of ik zo'n extra kleed ga aanschaffen.
Tot slot hebben we een muziekdoosje in de vorm van een giraf gekocht van Happy Horse. Op de babykamer komt namelijk een giraf op de muur en wat schilderijtjes met een giraf. Verder hebben we al drie dierenkoppen van Bibib, waaronder een giraffenhoofd, om op te hangen. De baby kan nu ook al horen en als je regelmatig het muziekje bii je buik afspeelt dan wordt dit herkend na de geboorte. Dit heeft een rustgevend effect als het goed is. Lijkt me zeker het proberen waard want ik heb een enorme drukteschopper in mijn buik.

12 opmerkingen:

 1. Zie je jezelf al achter de kinderwagen lopen? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat ik na de bevalling nog kan lopen haha ;-) Ik begin het wel steeds meer voor me te zien.

   Verwijderen
  2. Hahaha! Lets hope :-p
   Ik doe trouwens ergens aan mee, wat jij ook wel leuk zal vinden (kaartjes sturen ish).
   Zodra ik meer heb. Lees je t op de blog :-D
   Ben vandaag, miss morgen ff blog vrij:-)

   Verwijderen
  3. Inderdaad ja, ach meer dan afwachten kan ik niet doen... Ah wat leuk dat je ook meedoet met postcrossing! Ben benieuwd of het echt zo leuk is :-) Lees het wel op je blog dan! Lekker toch, zo'n blogvrije dag ;-)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke spulletjes! Wachten jullie met het kamertje tot dat het bekend is of het een meisje of jongetje wordt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Ben er ook heel blij mee :-) Het kamertje houden we sowieso neutraal omdat ik niet zo'n fan ben van typische jongens- of meisjeskamers. Eerst moet de zolder afgemaakt zijn voordat we het kamertje kunnen inrichten. Alle spullen van zolder staan daar nu namelijk.

   Verwijderen
 3. De basilicumsaus is er trouwens niet meer:(. Als de saus weer binnenkomt in het assortiment laat ik het weten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dat is jammer inderdaad :-( Super als je het door wilt geven! Ik hou echt van basilicum <3

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Thanks! Ze hebben echt zoveel schattige babyspullen overal haha...

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...