dinsdag 15 mei 2012

Arm candy

Ik draag eigenlijk altijd een hele lading armbandjes om mijn pols. Al sinds jaar en dag koop ik regelmatig armbandjes in verschillende kleuren en van verschillende materialen. Vooral op vakantie koop ik er veel als souvenir. Inmiddels weet mijn omgeving wel van mijn armbandjesfetish en wordt er regelmatig een exotisch exemplaar voor me meegenomen van een verre bestemming. Me likes!
Waar ik onlangs achter kwam, is dat ik eigenlijk een trendsetter ben. Op veel blogs kom je foto's tegen van arm candy, foto's van polsen vol armbanden dus. Nu ben ik altijd redelijk behoudend wat betreft fashion en dergelijke dus ik vond het heel grappig en vooral heel leuk. Ik loop eindelijk eens niet achter de feiten aan ondanks dat mijn vooruitziende oog niet bewust op zoek is gegaan naar nieuwe trends.
Op weheartit kwam ik de bovenstaande afbeeldingen tegen. Ziet het er niet geweldig uit? Ik krijg direct enorme zin om mijn beide polsen vol te hangen met allerlei armbandjes van over de hele wereld.

9 opmerkingen:

 1. ik heb ook altijd armbanden om mijn rechter pols, vooral de cheap hemp/surf bandjes die je overal kunt kopen. toevallig heb ik nu een aantal vriendschapsarmbandjes om hahaah.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik altijd om mijn linkerpols. Ik ben rechts en vind het zo irritant schrijven met al die armbandjes. Ik heb overigens ook vaak van die surfbandjes. Duur komt niet (vaak) in mijn woordenboek voor.

   Verwijderen
 2. Het ziet er super vrolijk uit! Krijg zelfs zin in de zomer door deze foto's. Ook leuk om een keer een trendsetter te zijn toch;)? haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook al was het puur toeval, het was zeker leuk om een keer de eerste ergens mee te zijn ;-)

   Verwijderen
 3. Haha trendsetter! Ben wel benieuwd naar jouw armcandy!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal er binnenkort eens een fotootje van maken ;-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...