maandag 21 mei 2012

The next few days

Gisteravond heeft mijn vriend me naar mijn ouders gebracht om daar een paar daagjes te vertoeven. Niet omdat hij me niet meer lief vindt, niet omdat hij me zat is maar omdat hij een week weg moet voor zijn werk. Zoals jullie inmiddels wel weten, heb ik een lage bloeddruk doordat ik zwanger ben. Dit is verder niet ernstig maar wel erg onhandig omdat ik regelmatig tegen de vlakte ga. Naast dat het me de nodige blauwe plekken oplevert, val ik hierdoor wel eens van de trap. Ook kan ik geen boodschappen sjouwen en mag ik niet autorijden. Niet gevaarlijk, wel ongemakkelijk! Omdat het in deze situatie niet zo heel handig is om een week alleen thuis te zijn, lig ik in de verzorging bij pa en ma.
Tja, hoe raar is het om met je dikke, zwangere buik weer in je ouderlijk huis te slapen? Wel een beetje gek kan ik je vertellen. Gelukkig is het hier heerlijk vertrouwd allemaal dus wat dat betreft is het wel relaxt. In plaats van in mijn eigen huis doe ik het gewoon hier heerlijk rustig aan want dat is nu eenmaal de modus waarin ik het beste functioneer op het moment.
De dag is vanmorgen al vroeg begonnen met een afspraak bij de tandarts. Ik heb echt de pest aan de tandarts en mijn angsten waren deze keer gegrond. Zoonlief heeft met het opbouwen van zijn skelet in mijn baarmoeder maar liefst vier gaatjes in mijn gebit veroorzaakt. Ook moet er een vulling worden vervangen. Ik heb in juni dus een vervolgafspraak voor dik een uur in de stoel liggen. (Zonder verdoving!!!)
Verder vermaak ik me hier maar met een goed boek en de televisie. Hoop dat de zon nog een beetje door wil breken zodat ik me kan verplaatsen naar de tuin. Ben al heerlijk in bad geweest (Erg fijn als je zelf alleen een douche hebt!) en komen er vanavond wat vriendinnen langs die hier in de buurt wonen.
Ach ja, je kan het een stuk vervelender hebben. Toch zal ik blij zijn als ik weer gezellig in mijn eigen huis naast vriendlief in bed lig.

8 opmerkingen:

 1. Leuk geschreven! Gelukkig dat vriendlief je weg bracht omdat daar alleen maar goede bedoelingen aan vast zitten;) Hoop dat je de dagen een beetje door komt, als ik het zo lees komt dat wel goed;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat vervelend van je bloeddruk! :( wat lief dat je vriend je wegbracht haha (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is niet anders, ben in ieder geval blij dat het verder geen kwaad kan. Was zeker lief!

   Verwijderen
 3. Vervelend dat flauwvallen. Maar vast ook gezellig met je vriendinnen enzo :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er inmiddels aan gewend dus schrik er niet meer zo van. Het is zeker fijn om weer wat vriendinnen te spreken die ik al een possje niet had gezien.

   Verwijderen
 4. Fijn dat je lekker een weekje bij je ouders terecht kan. Lekker ontspannen en niks aan je hoofd (huishouden etc) zal ook wel even goed zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is wel een beetje gek maar zeker ook relaxt :-) En inderdaad erg lekker dat je niet aan huishouden hoeft te denken. (Doe ik op de één of andere manier toch al niet zo vaak haha...)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...