dinsdag 22 mei 2012

Shoplog Kruitvat, Hema, Miss Etam, Dirx en Action

Zoals ik in mijn vorige post al schreef, ben ik op dit moment een paar dagen bij mijn ouders omdat mijn vriend een weekje weg is voor zijn werk. Nu heb ik het geluk dat mijn ouders in een dorp wonen met een riant centrum met allemaal winkels die niet in mijn woonplaats te vinden zijn. Aangezien ik niet heel veel bijzonders te doen heb, ben ik zowel gisteren als vandaag even kort naar het centrum geweest. Naast dat ik lekker bijgekletst heb met wat vriendinnen en ijsjes heb gegeten, heb ik ook een aantal dingen gekocht. Aangezien ik inmiddels weet dat jullie het leuk vinden om mijn aankoopjes te bekijken, gooi ik ze maar even online. In het hele huis van mijn ouders is geen witte ondergrond te vinden, dus ik heb mijn aankopen maar even vereeuwigd op het dekbedovertrek van het logeerbed ;-) So never mind the crappy pictures!

Deze aankopen bij Miss Etam waren uit een soort van bittere noodzaak omdat ik veel te warme kleding had ingepakt. Ik had niet verwacht dat het zo warm zou worden en ik dreef mijn longsleeves en lange broeken uit. Ik heb in de sale dus een simpel shirtje gekocht en een zomerjurkje met vrolijke streepjes. De ketting met twee babyvoetjes kreeg ik er gratis bij! Ondanks dat Miss Etam een winkel is waarin ik voor mijn zwangerschap geen voet over de drempel zette, koop ik er nu regelmatig iets. Mijn groeiende buik past niet meer in gewone kledingstukken en de positiekleding is daar lekker betaalbaar. Als je goed zoekt, is er best wel iets leuks te vinden.

Nog even een detailfoto van mijn aankoopjes bij Miss Etam :-) Vind de print op het shirt met die pailletjes wel leuk en check de ketting met die schattige voetjes!

Nu ik weet dat ik een jongentje verwacht, vind ik het leuk om rond te snuffelen bij de babykleertjes. Bij de Hema kocht ik deze twee grijze joggingbroekjes en een shirt met een skateboard. Te stoer!

Bij de Dirx kocht ik reiningingsdoekjes voor mijn gezicht van Inecto en een zakje Foot Cooler van Montagne Jeunesse. Sinds ik zwanger ben, ben ik verslaafd aan alles wat naar kokos ruikt dus deze reinigingsdoekjes moesten mee. Verder heb ik het gevoel dat mijn arme, zwangere voeten ontploffen dus ik ben benieuwd of deze Foot Cooler voor wat verlichtig gaat zorgen. I hope so!

Bij de Dirx kocht ik ook nog dit masker van Freeman met ananas. De tube is echt megagroot en het masker ruikt ook erg lekker dus ik heb er hoge verwachtingen van. Verder kocht ik een nieuwe shampoo van Gliss Kur en een doosje met drie tubetjes hairtreatment. Ik had geen shampoo en condtioner van thuis meegenomen omdat ik dacht dat er bij mijn ouders in de douche nog wel wat zou staan waar ik mijn haar mee kon wassen. Not!

Alhoewel ik normaal gesproken niet echt een zoetekauw ben, eet ik sinds ik zwanger ben toch graag een stukje chocola. Tja, al die hormonen doen rare dingen met me haha... Bij de Jamin kocht ik deze twee repen cocola van Ritter Sport. Uit voorzorg heb ik ze nog maar niet opengemaakt want als ik er eenmaal aan begin dan ga ik door tot het bittere eind.

Alhoewel ik het liefst kook zonder pakjes en zakjes, vind ik het wel makkelijk om iets simpels in de kast te hebben liggen als er snel iets te eten op tafel moet komen. Mijn moeder bracht daarom van de Action deze twee woksauzen voor me mee en ook nog een tubetje Wasabi Paste.

Bij de Kruitvat kocht ik deze armbandjes om te dragen tijdens het EK. Een armbandje kost 0,49 euro per stuk en je betaalt slecht 0,99 euro per drie stuks. Een koopje dus!

19 opmerkingen:

  1. wat een leuke kleertjes heb je gekocht! Ik verwacht ook een kleine, helaas weet ik nog niet wat het wordt. ;-) Leuke blog! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Wat spannend zeg dat je ook zwanger bent. Heb ook echt gewacht met kleertjes tot ik wist wat het zou gaan worden. X

      Verwijderen
  2. Reacties
    1. Thanks! Dat thuis zitten is niet best voor mijn portemonnee haha ;-)

      Verwijderen
  3. Ohhh zo schattig die kleertjes!

    Flo xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie aankoopjes! En wat leuk die armbandjes, goede tip! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Die armbandjes zijn echt leuk, had er gerust meer voor willen betalen maar wel fijn dat ze zo goedkoop waren.

      Verwijderen
  5. Zo lief die baby kleertjes! Ik vraag me altijd af hoe we er zelf in hebben gepast.. Leuke armbandjes van de kruidvat! Subtiel maar toch leuk voor het ek!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is inderdaad een gek idee. Gaat allemaal zo snel ook ;-)

      Verwijderen
  6. Schattige babykleertjes! Ik koop bijna niets, komt omdat ik nog zoveel heb van de vorige keer (zwangerschap en babytijd). Heb toevallig gisteren wel nieuwe hydrofielluiers gekocht (kan je niet genoeg hebben) en een flessenborstel. Tjah, niet zulke boeiende aankopen dus als jij :P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Vond die kleertjes inderdaad heel schattig. Koop nu af en toe iets maar ben ook bang om straks veel teveel te hebben dus doe het rustig aan.

      Verwijderen
  7. oh boy ... heeft ritter sport weer kokos chocolade? en die kleertjes <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Erg hè haha ;-) En het was heel erg lekker ook nog.

      Verwijderen
  8. Oh, prachtig jurkje, ik ben heel benieuwd naar hoe die aan staat!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...