zondag 27 mei 2012

Shoplog H&M, Hema en Miss Etam

I did it again! Zo koop je amper kleding en zo koop je binnen een week een hele lading. Het is te erg voor woorden maar ik pas amper nog iets. Natuurlijk heb ik inmiddels wel een lading positiekleding maar jammer genoeg zijn de meeste kledingstukken op dit moment veel te warm. Tel daarbij op dat een van mijn positierokjes erg gekrompen is en dat de karige luchtige kledingstukken die ik pas ook wel eens in de was moeten. Ik wil niet zeggen dat het een kleine crisis is maar ongemakkelijk is het wel.
Toen mijn vriend dus voorstelde om er wat dingen bij te kopen, had ik eigenlijk niet zo'n zin om met dit warme weer te lopen hijgen en puffen in de stad. Ik zocht vrijdagavond dus mijn heil in het plaatselijke winkelcentrum en kocht daar een rokje en een shirt.
Gisteren besloten we alsnog even naar Amersfoort te rijden omdat mijn vriend sowieso nieuwe scheenbeschermers, boxershorts en een oranje shirt moest kopen. Toen we er toch waren, besloot ik even bij die goed, oude Hennes te kijken voor een sportbroek aangezien ik volgende week naar de eerste les van mijn zwangerschapscursus ga. In de mail die ik deze week ontving, stond dat ik gemakkelijke sportkleding moest dragen. Ik heb al mijn sportbroeken geprobeerd en jullie raden het al, niets paste! Zelf mijn kickboksbroekje in maat L bezorgde me geweldige striemen op mijn buik en heupen. Vervolgens heb ik ook nog wat sportbroeken van mijn vriend gepast en ook dat was geen succes. Jullie begrijpen dus wel dat ik heel blij ben met de grijze broek die ik heb gekocht bij de H&M. Bij de H&M kocht ik ook nog een simpel petje om ter plekke op te zetten want damn, wat was het warm!
Hoop dat ik het hier even mee ga redden want ik heb weinig zin om nog meer geld uit te gaan geven aan kleding die ik nog maar een paar maanden draag. Het enige waar ik nog naar op zoek ben is iets EK-waardigs maar dat is op zich geen must.


Een petje van de H&M Divided :-) Ik geef nooit veel geld uit aan dit soort dingen omdat ik petjes, hoedjes en haarbanden over het algemeen alleen maar kwijt raak.
Een grijze sportbroek van H&M Mama. Ik paste eerst een zwarte in maat S en die zat perfect. De buikband daarvan had echter nog maar weinig groeiruimte dus ik besloot toch maar voor een lekkere M te gaan. Ze hadden jammer genoeg geen zwarte exemplaren meer in die maat maar heyyy, grijs is ook leuk :-) Oh ja, check ook even die geinige doorzichtige tas van de H&M!
Dit shirt uit de outlet van Miss Etam vind ik echt heel erg leuk. Het zit lekker luchtig en het staat goed op een spijkerbroek of een shortje. Ook is het lekker lang dus hoef ik niet de hele tijd de hele handel naar beneden te sjorren.
In de folder van de Hema had ik dit rokje al gespot. Het is geen positiekleding maar wel superstretchy dus ik heb gewoon een maatje groter gekocht dan normaal. Het allermooiste aan dit rokje is dat het maar 6 euro kostte, dat is gewoon nog goedkoper dan zo'n charmante zwangerschapsonderbroek. (En hierin kun je wel gewoon over straat haha...) Heel misschien ga ik nog wel een andere kleur hiervan kopen want het zit ook echt heel lekker.

6 opmerkingen:

  1. Hahaha, Oops I Did It Again! Leuke aankoopjes weer gedaan hoor! Dat rokje is lekker vrolijk met de felle strepen er op.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad ja, hoorde ook gelijk dat liedje in mijn hoofd haha...

      Verwijderen
  2. Leuke aankoopjes! Heb je al zin in je gymnastiek? Lijkt me vervelend dat je veel niet meer past, maar misschien kun je straks de kleding die je nu "tijdelijk" moet aanschaffen weer verkopen? Ga je net als ik op de markt staan hehe.

    xo!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben vooral heel benieuwd. Hoop dat het niet al te zweverig is.

      Heb aan het begin van mijn zwangerschap wat dingen via MP gekocht en veel daarvan verkoop ik weer door omdat het niet goed zit of stom is ;-) Ga het daarna maar goed uitzoeken maar wil ik ook wel dingen voor een volgende zwangerschap bewaren. Zo zonde om dan weer alles te kopen.

      Het is inderdaad frustrerend want ik heb een kast vol leuke kledingstukken die ik dolgraag wil dragen :-(

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...