donderdag 24 mei 2012

Mirror shots




Vandaag ben ik 23 weken en 4 dagen zwanger en het gaat voor mijn gevoel opeens zo hard te gaan. Aan de eerste 20 weken leek maar geen einde te komen maar nu vliegen de dagen echt voorbij. Realiseer me ook opeens dat ik straks gewoon een baby in mijn armen heb. Heel gek!
Het warme weer geeft een hele nieuwe dimensie aan mijn zwangerschap want ik voel me echt een opgeblazen, zwetende skippybal. (Een leuke voorbode dus van hoe ik de rest van de zomer door ga brengen.) Godzijdank houd ik geen vocht vast want dat lijkt me helemaal vreselijk maar ik merk wel dat ik zo duf ben als een konijn en die lage bloeddruk werkt ook niet echt lekker mee. Normaal gesproken kan ik prima in de volle zon vertoeven met zulke temperaturen maar nu dus even niet. Ik lig dus gewoon lekker in de schaduw in de tuin met een goed boek of binnen voor mijn nieuwe ventilator. (Die dingen zijn echt goud waard!) Anyway, ik ben blij met dit weer en het kan me lekker niets schelen dat ik dit jaar niet poepbruin ga worden.
Heb mijn nieuwe jurkje van Miss Etam maar weer aangetrokken. Dit is op het moment het luchtigste kledingstuk dat ik pas en dat is wel zo prettig met dit weer. Het liefst wil ik niets aan maar denk dat ik dan wat commentaar ga krijgen van mijn buren. Dit jurkje is dus de beste oplossing. De sandaaltjes die ik draag zijn van de Primark. Eigenlijk heb ik die dingen alleen maar aangetrokken voor de foto want ik loop al dagen op blote voeten. Het is wel een heel vrolijk outfitje geworden maar op zich best geinig toch?

17 opmerkingen:

  1. Staat je mooi. Volgende keer je minder verstoppen achter je telefoon, kunnen we je stralende zwangere gezichtje beter zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel :-) Zal mijn best doen de volgende keer dat ik foto's maak. Ik verstop me niet bewust maar die spiegel is zo smal dat ik er anders niet helemaal op sta. Maarrrr, ik ga mijn best doen ;-)

      Verwijderen
  2. Leuk jurkje! Haha ja verstop je niet meer:-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Ik ga mijn best doen de volgende keer haha...

      Verwijderen
  3. Mooi buikje.. kan me voorstellen dat hrt zwaar is met dat weer. mijn beste vriendin kan elk moment bevallen en zij heeft wel heel veel last van vocht in haar benen en voeten. denk dat ze blij is als de kleine man er eindelijk is..

    Veel liefs kc

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Wat leuk dat je vriendin een jongentje krijgt :-) Kan me voorstellen dat ze dit weer echt niet trekt zo op het laatst. Wish her all the best :-) X

      Verwijderen
  4. Mooi buikje!
    veel succes met je kindje
    ik volg je trouwens vanaf nu via bloglovin,
    volg je me terug?
    ps: doe jij al mee aan mijn win-actie van elf?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk jurkje! En ik snap dat je lekker in de schaduw zit, groot gelijk. Het weer is ook best benauwd, niet bepaald fijn. Maar ja, beter zon dan regen! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Inderdaad beter zon dan regen ;-) Ik vermaak me prima in de schaduw haha...

      Verwijderen
  6. Oh wauw, het jurkje staat je heel mooi. :D Door dit weer voel ik mij ook heel erg duf, ik heb geen zin in school meer (bij jou ligt het dan wat anders haha). De schaduw is inderdaad een goed alternatief om van het weer te genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Normaal gesproken werk ik op een school dus ik begrijp je wel haha ;-)

      Verwijderen
  7. Leuk, vrolijk en zomers jurkje! Hoop dat de weken zo voorbij gaan met een heleboel zon!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Van mij mag het ook zeker nog even zo blijven :-)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...