dinsdag 29 mei 2012

Mirror shots



Vandaag ben ik 24 weken en 2 dagen zwanger. En men, wat voel ik me ook zwanger ;-) Ondanks dat het heerlijke zonnetje vandaag niet schijnt, ben ik toch wel blij met het dalende kwik. Ik werd de laatste dagen een soort van bevangen door de hitte. Hele nachten kotsmisselijk zijn en bloedneuzen aan de lopende band hebben, waren situaties die ik liever had willen missen. Gelukkig is het nu iets koeler en ben ik weer mijn eigen zwangere zelf.
Sinds dit weekend voel ik de baby de hele dag door bewegen in mijn buik. Wat nog leuker is, is dat mijn buik dan alle kanten op gaat en dat het daardoor voor mijn vriend heel duidelijk is dat zijn zoon wakker is. Ik voel de bewegingen erg hoog dus ik ben benieuwd hoe hoog mijn baarmoeder nu staat. Volgens mij die namelijk nogal hard gegroeid de laatste weken want vorige maand kwam mini-mini-me net tot mijn navel.
Deze outfit is weer een typisch geval van normaal wil ik er niet dood in gevonden worden maar nu ik zwanger ben is het wel oké. De top en de broek heeft mijn moeder in maart al voor me gekocht bij Miss Etam. (Ik heb een hele lieve mama!) Ik houd vanaf nu trouwens op met het plaatsen van verhalen betreffende mijn schurfthekel aan deze winkel omdat ik er toch regelmatig iets koop. Ik heb nog steeds een beetje mijn twijfels over de driekwartspijpen van deze broek, volgens mij is het niet bepaald een trend. Hmmm... Maar goed, aangezien deze broek wel heel fijn zit, blijf ik hem wel lekker dragen. Ik heb mijn grenzen al zo verruimd de afgelopen maanden dat een witte driekwartsbroek er ook wel bij kan. Heb hem wat sportiever gemaakt met mijn zwarte Vans en ach, het is best leuk zo. Daarnaast is het natuurlijk een cadeautje en dat maakt deze broek ook wel speciaal voor me.

13 opmerkingen:

  1. Ik heb het ook niet echt met die winkel maar ik moet eerlijk zegge die broek is bijna heel leuk haha:P staat je echt wel zo!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Zal blij zijn als ik weer mijn normale kleren kan aantrekken ;-)

      Verwijderen
  2. Wat leuk dat je je kindje al zoveel voelt en ziet bewegen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. He, waar is je buikje nou? :) Ik vond het wel balen dat het vandaag wat minder mooi was. Dochterlief moest zich ineens weer binnen vermaken, dat is dan wel weer wennen na een paar dagen badje, bootjes, schommelen en naakt rondrennen in de tuin.

    Bedankt voor je lieve woorden op mijn blog. Na een warm bad vanmiddag voelde ik me alweer een stukje beter. Voor de rest van de dag de boel de boel gelaten, hoe moeilijk het soms ook is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zwart kleedt af ;-) Moet me ook niet omdraaien hoor want dat is het echt in your face! Kan me voorstellen dat het voor je dochter niet leuk is om weer binnen te moeten spelen. Het is nu eenmaal veel leuker om lekker te kliederen met water en naakt rond te rennen.

      Graag gedaan en gelukkig dat het weer wat beter gaat :-)

      Verwijderen
  4. ik vind het echt zo leuk! (:
    het lijkt me echt zo'n speciaal gevoel, ik hoop dat ik het nog ooit eens mag meemaken :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat gaat vast gebeuren in de toekomst ;-) Het is echt super!

      Verwijderen
  5. Outfit ziet er eigenlijk erg leuk uit! Lekkers zomers en niets mis mee;). Snap dat je de nachten misselijk en met bloedneus liever niet had gehad, en op zo'n moment denken er komt iets moois voor terug.. dan sta je wel heel sterk in je schoenen, haha! Leuk dat je, je zoontje al zoveel voelt bewegen:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ben er ook best wel blij mee hoor maar ik mis mijn oude kleding soms een beetje. Ben heel blij met al die bewegingen, daardoor besef ik waarvoor ik het allemaal doe en dan maken die bloedneuzen en die misselijkheid opeens niets meer uit.

      Verwijderen
  6. Ik vind die ketting er leuk uitzien! Close up?
    En dat van Miss Etam is nu wel duidelijk haha, maar zeuren mag op je blog ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zal er binnenkort even een foto van maken. Het is een mintgroen visje en hij is van Asos.

      My lips are sealed haha ;-)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...