donderdag 24 mei 2012

I love icecream!








Eindelijk is het mooi weer, en hoe! Wekenlang heb ik gezeurd om stralend zomerweer en daarom durf ik nu bijna niet te zeggen dat ik het wel erg warm vind. Het is echt hollen of stil staan in Nederland. Volgens de app op mijn Iphone is het op dit moment 27 graden hier, wow! Moet eerlijk bekennen dat ik de warmte iets minder goed verdraag nu ik zwanger ben maar gelukkig hoef ik ook niet zoveel, dat scheelt een stuk. Ik heb gisteren wel de allerlaatste ventilator bij de Blokker gescoord en ik ben na nog geen vierentwintig uur al superblij met deze investering. Heerlijk zo'n briesje naast mijn bed. Verder ga ik de aankomende dagen niets anders doen dan helemaal gelukkig worden van dit weer want hier heb ik echt maanden naar uitgekeken. Heb me er inmiddels bij neergelegd dat mijn surfplank dit jaar op de vliering in de garage blijft liggen maar met een boekje in de schaduw is ook genieten.
Op dit moment ben ik weer lekker in mijn eigen huisje na een paar dagen bij mijn ouders te hebben gelogeerd. Morgen komt mijn vriend weer thuis en kunnen we samen relaxen in de achtertuin.Vannacht komt mijn broertje bij mij logeren dus mocht ik instorten met deze warmte dan is de redding nabij. Ik heb de openslaande deuren in ieder geval wijd open staan en een ligbedje in de schaduw.
Bij deze tropische temperaturen horen natuurlijk ijsjes! Niet dat ik hoge temperaturen nodig heb om ijsjes te eten want daar heb ik het hele jaar door geen moeite mee. Ik moet wel zeggen dat zo'n stralend zonnetje ijsjes eten net nog wat lekkerder maakt. Wat betreft ijsjes heb ik weinig voorkeuren, ik lust alles. Op dit moment ben ik een groot fan van Calippo's en raketjes omdat waterijsjes net iets beter zijn voor mijn toch al verdwijnende taille. Toch sla ik een Bounty-ijsje ook zeker niet af en een Solero gaat er ook goed in. Om deze zomerse sfeer een beetje vast te houden, heb ik wat overheerlijke plaatjes opgezocht op weheartit.

12 opmerkingen:

  1. Haha, wat je allemaal niet kan schrijven over ijsjes :-). Ik eet liever raket ivm de lijn, lkkr waterig. En t is wel heel warm, net ff dutje gedaan door warmte hoofdpijn :-(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is inderdaad een nogal lang stukje gevonden ;-) Zat lekker te typen en opeens stond er een heel verhaal haha... Heb het gevoel dat ik ontplof maar ik beweeg gewoon niet. (Deed ik toch al niet zoveel.) Die hoofdpijn ken ik jammer genoeg :-(

      Verwijderen
    2. Maar is niet erg hoor, ik hou wel van inhoud, maar dan in combinatie met plaatjes!

      Verwijderen
  2. Nu heb ik ook trek in een ijsje, maar ik wil ook een bikiniklaar lichaam. Vrouw zijn is wel lastig hoor, soms! ;) Goed dat je die laatste ventilator had gescoord, ik heb er ook een naast mijn bed, echt heerlijk.

    Geniet van het lekkere weer!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sorry haha... Ik heb zelfs gisternacht een ijsje gegeten omdat ik het zo warm had. Ik ben hoogzwanger in de zomer dat bikiniklare lichaam staat hier op een lager pitje ;-)

      Verwijderen
  3. Ik krijg spontaan zin in een ijsje, haha! dankje voor je reactie! ja ik heb bloglovin zal de button er vanavond even opzetten hihi. ik verwacht de kleine eind november! en jij? liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mmmm lekker! Ik ga vanavond genieten van mijn zelfgemaakte ice cream, check mijn blog! xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ijsjes.. het is maar goed dat ze er zijn! Wat leuk dat je er bijna een hele post over hebt geschreven, haha! Het scheelt dat je dit jaar niet Bikini proof hoeft te zijn;) Kun je (nog)iets meer van de ijsjes genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is een beetje lang geworden haha ;-) Ik blijf gewoon lekker door eten, merk dat ik ook echt 's nachts wakker wordt als ik niet genoeg eet. De enige bikini die ik pas is een huge geval van Prenatal, heel sexy haha...

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...