donderdag 17 mei 2012

Diary #1

Aangezien iedereen het doet, doe ik gewoon lekker gezellig mee ;-) Vanaf nu is de rubriek diary te vinden op mijn blog. Ik heb er expres geen weekly diary van gemaakt omdat ik bang ben dat ik dat niet vol ga houden. Ik ben van plan om eens in de zoveel tijd (lekker vaag) wat foto's met jullie te delen die zoal schiet met mijn Iphone. Op dit moment zijn die foto's misschien niet bijster interessant omdat ik het heel rustig aan moet doen maar hopenlijk kan ik in de toekomst wat spannendere plaatjes plaatsen.


Wij hebben twee katten genaamd Bo en Semmie. Op de bovenstaande foto is Bo te zien. Bo is de kat die altijd voor vermakelijke foto's zorgt omdat hij altijd van alles doet wat niet mag. Hier heeft hij de shuttle van de badmintonnende buurkinderen gevangen en vervolgens gesloopt. Vogels vangen is nog een beetje moeilijk maar aan zijn instinct hoeven we niet te twijfelen.

Op bed met wat spannende literatuur. Het boekje Krijg nou tieten! van Claudia de Breij kreeg ik onlangs van mijn broertje en is een absolute aanrader als je zwanger bent. (Of het graag wil worden.) Ze schrijft heerlijk nuchter over van alles en nog wat waar je tegenaan loopt tijdens de zwangerschap.

Maandag kwamen er twee collega's langs om te kijken hoe het met me ging. Van mijn sectiegenoten kreeg ik het prentenboek Wij gaan berenjacht. Het is echt een heel leuk boek en ik kan niet wachten om het voor te gaan lezen aan mijn zoontje. Check ook even het leuke inpakpapier!

Van de directie kreeg ik deze mooie bos bloemen. Jammer genoeg heeft Bo gisteren het boeket omgestoten en de vaas gemold, grrr...

Afgelopen zaterdag gingen we even snel langs de verjaardag/housewarming van Douwe en Ilona. Vlak voordat we de deur uitgingen, pakte ik nog even deze twee kaarsen van de Hema voor hen in met een kaartje erbij.

Onze keuken is niet supergroot en daarom staat daar een glazen kast van Ikea voor wat extra opbergruimte. Deze kast is verboden terrein voor katten maar zoals jullie kunnen zien, denkt Bo daar heel anders over. Ik heb echt al van alles geprobeerd om ervoor te zorgen dar hij eruit blijft maar tot op heden is geen enkele methode succesvol gebleken. Mocht je de gouden tip hebben, laat het me even weten!
                
Armbandjes die ik graag draag, oftewel arm candy. Heb trouwens geen flauw idee waar ik ze allemaal gekocht heb.
Afgelopen weekend voelde ik me echt beroerd en ik had dan ook totaal geen trek in een uitgebreide maaltijd. Ik at dus twee bruine boterhammen met wat boter, een plakje ovengebakken ham, een gebakken eitje en wat peterselie. (Vriendlief moest het doen met een restje nasi goreng.) Het was een snelle hap maar het smaakte goed.
Een half jaar geleden had ik spierballen en was ik een fanatiek sporter. Doordat mijn zwangerschap niet echt geweldig verloopt, kan ik niet meer sporten. Om toch een beetje het idee te hebben dat ik wat doe, doe ik op de bank oefeningen met deze minigewichtjes.

Mijn eerste ontvangen kaartje via postcrossing. Op de kaart staat een afbeelding van Mallorca maar hij is verstuurd vanuit Duitsland. Hij is afkomstig van een Duitser die onlangs op vakantie was op dit eiland en daar deze kaart heeft gekocht.

5 opmerkingen:

  1. Superleuk! En gelijk heb je, ik kan ook niet elke week een diary plaatsen.

    Leuk zo wat bits van je leven op te pakken :-D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vergeet ook altijd foto's te maken haha... Als ik ergens heen ga of vrienden komen langs, ben ik zo druk met andere dingen dat het niet in me op komt om het te vereeuwigen.

      Verwijderen
    2. Nee, en zo hoort het. Leven moet niet alleen maar draaien om, wat wil ik delen met op het web, toch? :-D

      Verwijderen
  2. Wat leuk dat je ook een Diary hebt! Vind het altijd leuk om zo mee te kijken wat iedereen een meemaakt en beleefd in een week! Je kat kijkt trouwens heel ondeugend en schattig tegelijk! Vind het goed/knap van je dat je toch de gewichtjes erbij pakt, is goed voor je lichaam en je gevoel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mijn kat is inderdaad heel ondeugend haha... Hij kan ook heel schattig zijn hoor maar vaak ben ik wel blij dat hij buiten een beetje kan uitrazen. Ik vind het ook altijd leuk om te kijken wat anderen meemaken ;-)

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...