maandag 5 mei 2014

Winactie kaartenset Prinstagram






Ik spreek uit ervaring dat Instagram enorm verslavend is. Ik ben dol op deze app en upload dan ook regelmatig wat foto's. Ik ben geen fotografie-talent maar soms lukken kiekjes toch bijzonder goed. Mede mogelijk gemaakt door al die geinige filtertjes. Het is natuurlijk fijn om door je feed heen te scrollen maar wat ook wel heel tof is, is om zo nu en dan een aantal favoriete foto's af te laten drukken. Dat gaat heel gemakkelijk via diverse sites, waaronder Printstagram.
Je kunt je foto's op diverse manieren laten printen. Ik mocht een setje kaarten uitzoeken maar je kunt bijvoorbeeld ook een poster laten maken of koelkastmagneten. Het bestellen gaat gemakkelijk. Serieus, een kind kan de was doen. Het is een kwestie van selecteren van voor type product je wilt bestellen, inloggen op Instagram, je leukste foto's uit je feed selecteren en daarna hoef je enkel nog even je persoonlijke gegevens in te voeren. Binnen een paar dagen valt vervolgens je bestelling op de deurmat. Als dat niet idiot-proof is, weet ik het ook niet meer. 
En ik blij met mijn kaarten joh! Ze worden aangeleverd in een stevige kartonnen verpakking met enveloppen erbij. De afdrukkwaliteit is prima. Het lijkt me een leuk idee om op deze manier persoonlijke kaartjes te maken voor vrienden en familie. Ik vermoed dat bijvoorbeeld mijn oma's veel waarde zouden hechten aan een ansichtkaart met hun achterkleinkind erop. Wat stiekem ook best een puik plan is, is om deze kaartjes niet te versturen maar gezellig in te lijsten. Misschien dat ik dat wel ga doen. Vriendlief en ik hebben namelijk het meesterlijke plan opgevat dat we heel ons eerste trapgat vol willen hangen met foto's van verschillende groottes en in verschillende lijsten. Lijkt ons heel gezellig! Maar goed, we moeten wel wat ruimte overhouden voor de tweede spruit dus ik moet even passen en meten.
Om deze maandag nog gezelliger te maken, mag ik twee setjes kaarten verloten onder mijn lezers. Uiteraard niet met mijn favoriete kiekjes maar met foto's naar keuze van jullie accounts. Benieuwd wat je moet doen om kans te maken op deze mooie prijzen? Lees dan snel verder.

1. Like In a flow around the world op Facebook.
    Je maakt een extra kans door dit bericht te delen dus spread the word!

2Like In a flow around the world op Bloglovin'.

3. Laat een comment achter waarin je vertelt dat je meedoet.

Oh, en ik heb nog een opdrachtje bedacht waarmee je een extra kans maakt. Ik zou het heel leuk vinden als jullie mij je favoriete Instagram kiekje mailen en me daarbij vertellen waarom die foto zo fantastisch is. Bij het bekendmaken van de winnaar zal ik dan jullie favoriete plaatjes delen. Ik ben zo benieuwd!

Volgende week maak ik de winnaars bekend op zowel mijn blog als op Facebook. Heel veel succes allemaal!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Printstagram.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

10 opmerkingen:

  1. Leuke foto´s! :)
    Gebruik zelf geen Instagram, maar kan me voorstellen dat het heul verslavend is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto´s! :)
    Gebruik zelf geen Instagram, maar kan me voorstellen dat het heul verslavend is!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke actie! Ik heb alles gedaan wat moest en ga eens even door mijn ig foto's spitten om de leukste eruit te pikken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik doe heel graag mee. Is het ook goed als ik je mn favo instagram foto deel door je in een reactie eronder te taggen?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik doe heeeeeel graag weer mee met deze ronde! Superleuke actie weer! En ik ga je mijn favoriete kiekje weer mailen.. X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik doe graag mee!

    Er staan dingen op mijn intra account die ik niet meer heb, en tevens is het toch een soort foto dagboek van mijn leven!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jaa Instagram is zo verslavend, ik gebruik het steeds meer! Ik doe weer mee! Ook al heb ik al een keer iets bij je gewonnen hahaa.

    Ik volg je overal al XD

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik volg jou overal waar je gaat.. haha en ik doe graag mee!!! Zal vd week nog een leuk kiekje mailen.. Vind ik leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk!! ik ben onwijs verslaafd maar omdat we problemen hebben met internet die 9 mei goddank! Geleverd word kan ik nu niet actief meer kijken. Hij gooit me aldoor van de wifi af. Nog heeeeel even!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik doe mee! Nu nog op zoek naar m'n favoriete foto..

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...