zondag 25 mei 2014

Mirror shotsVorige week kwam mijn Asos bestelling binnen alleen bleken twee van de drie jurkjes te lang. Tja, een veelvoorkomend probleem als je krap 1.60 meter bent. Balen natuurlijk maar gelukkig bestaat er zoiets als een naaimachine. Ik keek mijn schoonmams lief aan en zo gebeurde het dat ik gisterenmorgen mijn nieuwe maxidress kon dragen van Mama Licious. Yeah! Ik combineerde hem met een paar tankleurige sandaaltjes van de Primark en eenzelfde kleur riempje om mijn middel welke bij een broek van Esprit zat. 
Oh man, ik denk dat ik de liefde ga verklaren aan lange jurken en rokken. Toen ik zwanger was van Sam barstte ik rond de 28/29 weken uit al mijn positiebroeken doordat mijn buik zo belachelijk hard groeide. Een maatje groter kopen, bleek toen weinig zin te hebben omdat dan de gehele broek te groot was behalve de buikband. Heel frustrerend! Het enige dat me toen de laatste maanden nog paste was een yogabroekje van de Hema en een joggingbroek van H&M Mama. Deze zwangerschap heb ik dus besloten mijn heil wat meer te zoeken in jurkjes en rokken. Ik heb de hoop dat dat iets minder nauw komt qua maat. Het zou prettig zijn als ik deze keer mijn positiekleding tot het einde toe pas.
Mijn buik groeide twee jaar geleden al explosief maar nu is het hek helemaal van de dam. Officieel ben ik 16 weken zwanger maar eigenlijk ben ik een dikke week verder door een meetfout tijdens de termijnecho. Vind het vrij lastig hoe ik nu moet rekenen. Temeer omdat in mijn dossier ook echt de aantekening staat dat de uitgerekende datum niet gecorrigeerd kon worden maar dat ik dus verder ben. Wat wel vast staat, is dat mijn pens behoorlijk royaal is voor zowel 16 als 17 weken zwangerschap. Ik voel me net een mammoet! En ik moet nog tot oktober of november. Oh my!
Wel begin ik me langzaamaan iets beter te voelen. Ik ben nog steeds hondsmoe maar heb niet meer de drang om de hele dag apathisch op de bank te gaan liggen vegeteren. Wel zo prettig voor mijn omgeving. En voor mij, haha! De afgelopen twee dagen heb ik flink last gehad van mijn buikspieren en het litteken van de keizersnede. Jeetje, de boel is flink aan het oprekken maar gezien de groei is dat ook niet verwonderlijk. Ik word met de dag dikker. Vrees dat er in oktober een Apache nodig is om me het huis uit te krijgen...

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

15 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige jurk en inderdaad je hebt al en mooie buik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die jurk zoooo mooi! Baal gewoon dat het een zwangerschapsjurk is haha.. Hij staat je gewoon echt top.. Mooie zwangere dame!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je goed. Lijkt me ook lekker comfortabel zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de jurk echt prachtig! En ik heb dat probleem ook met jurken met mijn 1.68m. Vermoeiend soms!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een mooie jurk! Ik denk steeds dat het mij niet staat omdat ik niet groot ben, mr jij bent kleiner en staat je prachtig. Toch mr eens overwegen dus. En apatisch liggen haha, herkenbaar. Fijn dat dat voorbij is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Uh.. ja, ik heb niet zoveel verstand van zwanger zijn, maar je hebt inderdaad al een behoorlijk toeter voor dit aantal weken. Dat gaat wat worden dan ... Hihi, een Apache! Je ziet er in ieder geval prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige foto! En leuk om zo'n update over je zwangerschap te lezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave jurk! Staat je super! Heel leuk gedaan ook met dat riempje.
  Fijn dat je je nu wat beter voelt ook. Iets meer energie is wel zo prettig.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...