woensdag 7 mei 2014

Mirror shots

Gistermorgen schoot ik even snel de bovenstaande foto's. Ik was toen officieel 13 weken en 2 dagen zwanger maar stiekem ben ik een weekje verder. Zo gek dat ik deze zwangerschap echt moet uitrekenen hoe ver ik ben terwijl ik dat bij Sam steeds precies wist. Toen telde ik echt de dagen af. De tijd lijkt deze keer ook veel sneller te gaan. Op zich wel lekker want ik kan nu niet zeggen dat zwanger zijn mijn hobby is. 
Ik droeg gisteren wederom mijn zwarte positiebroek van H&M Mama die ik in de uitverkoop kocht. Wat een heerlijk ding is dat. Verder had ik een grijze longsleeve van Otto aan die ik ook veel droeg toen ik zwanger was van Sam. Ik kocht dat shirt in een setje samen met een wit exemplaar maar helaas heeft die longsleeve mijn ziekenhuisperiode niet overleefd. Om het een beetje op te pimpen, gooide ik een zwarte sjaal met schedels van de Primark om mijn nek en trok ik mijn mintgroene All Stars aan. 
Eerlijk is eerlijk, ik heb geen bijzondere kledingstijl en ik ben absoluut geen fashionista. Ik ben fan van basics en draag zelden haken. Ik doe mijn best om er een beetje gezellig uit te zien maar heel speciaal is het niet. Toch vind ik het wel leuk om weer wat vaker outfitjes te delen nu ik weer zwanger ben. Zo'n buik maakt het net iets specialer voor mijn gevoel. Hopelijk vinden jullie het alsnog geinig om te bekijken. 

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

10 opmerkingen:

 1. Een heel mooi buikje hoor! En ja, bij de tweede lijkt de tijd veel sneller te gaan. Gelukkig maar, zeker als je terugkijkt op een moeizame eerste zwangerschap. Herkenbaar : )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vinden we heel leuk! Al spreek ik voor mezelf.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi buikje hoor... geniet ervan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je al een prachtige buik Jess, dat kon je van mij tot twee keer toe niet zeggen, tot 20 weken niks te zien, boehoe... Wat bedoel je nou met stiekem ben je een weekje verder? Of heb ik dat gemist op je blog...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke foto's! :) Wat zie je er mooi uit. <3 je blauwe schoenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je ziet er goed uit...mooie buik al zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...