zaterdag 3 mei 2014

Mirror shots
Nou, als jullie buikfoto's willen dan kunnen jullie ze krijgen hoor ;-) Deze kiekjes maakte ik zojuist in de spiegel in onze slaapkamer. Vandaag ben ik officieel 12 weken en 6 dagen maar onofficieel een weekje verder. Nogal vaag allemaal maar ik houd toch gewoon de uitgerekende datum maar aan. Anders wordt het zo verwarrend. vooral vanaf de zijkant is mijn buikje al goed zichtbaar. Jeetje, bij een tweede gaat het echt een stuk sneller. (En ik was bij Sam al zo dik...)
Ik draag een positiebroek van H&M mama. Ik heb nog best wat kleding van mijn vorige zwangerschap maar voornamelijk bovenkantjes. De meeste broeken heb ik echt versleten. Dit exemplaar kocht ik vorige maand en ik kreeg ook nog eens precies dezelfde van mijn mams. Fijn, ik ben namelijk een ramp met positiebroeken. Mijn buik groeit keihard en loodrecht naar voren maar verder kom ik weinig aan. Bij Sam had ik zelfs aan het einde enorme spillenpootjes door de verplichte bedrust. 
Verder draag ik een gewoon een shirtje van H&M dat nu bijna te kort is. Ik kocht het vorig jaar in de uitverkoop en op de schouders zitten kanten details die je niet zo goed ziet op de foto's. Mijn schoenen scoorde ik dit najaar en ze zijn van SPM. Uiteraard waren deze ook afgeprijsd. Had ik jullie al verteld dat ik van sale houd? Absolutely love it!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

11 opmerkingen:

 1. He, je ziet er echt super uit.
  Ik kan je email niet meer vinden, wilde je nog een afspraak maken voor die shoot je je had gewonnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je ziet er prachtig uit meid, wil dat wel keer in t echie komen bewonderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig buikje! Geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw je buik, zo mooi! Zucht ik ben jaloers :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie buik nu al! Ben best een beetje jaloers!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Las het net op instagram dus nogmaals Gefeliciteerd meid!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...