maandag 12 mei 2014

Bestelling Asos


Arghhh lieve mensen, ik zit een beetje in een kledingcrisis. Mijn buik groeit explosief hard omdat Sam 2.0 blijkbaar een zwembad nodig heeft. Ik was bij mij eerste al behoorlijk gezegend met een riante babypens, hoe ik er echter nu bij loop, slaat werkelijk alles. Ik pas helemaal niets meer! Natuurlijk had ik nog wel wat dingen liggen van toen ik zwanger was van Sam en ook kocht ik toen ik een week of 8 was al een paar dingen bij de Hennes. Er valt alleen niet tegenaan te wassen. Dus de helft van de week hobbel ik rond in uitgelubberde positiebroeken en shirtjes uit 2012. Beetje jammer!
Ik besloot mijn slag te slaan bij Asos. Ik houd van die webshop namelijk. Ik vind het normaal gesproken al vrij lastig om kleding te vinden die ik leuk vind, in zwangere toestand vind ik het rampzalig. Veel positiekleding vind ik veel te tuttig of domweg niet praktisch. Uit ervaring weet ik inmiddels dat voornamelijk mijn buik groeit. Heel hard en loodrecht naar voren. Verder word ik niet echt dikker. Bij Sam heb ik een aantal keer nieuwe broeken moeten kopen en ook werden mijn zwangerschapsshirts te kort tijdens het laatste trimester. Uhhh ja... zo dik was ik inderdaad. Jurkjes bleek ik langer te kunnen dragen dus tijdens mijn speurtocht op het wereldwijde web vandaag, heb ik me daarop gericht. Ik zou het erg prettig vinden om deze keer mijn gehele zwangerschap plezier te hebben van mijn aankopen.
Als allereerste ging ik voor een gebloemd wikkeljurkje van het eigen merk van Asos. Ik twijfel enigszins of ik het niet een tikkeltje degelijk vind maar met een paar gympjes of platte slippers eronder hoop ik dat het helemaal Jess wordt. Het lijkt me een vernuftig model omdat je dit jurkje kunt knopen. Ik schat in dat ik zo behoorlijk wat groeiruimte heb. En tja, mocht het niets zijn dan gaat het linea recta terug naar Engeland. Mogen ze er daar een nieuwe vriend voor zoeken.
Ook bestelde ik een lange jurk van Mama Licious bij Asos. Ik werd verliefd op het printje. Bij Sam was ik zeer gehecht aan mijn maxirok van Noppies. Die zat heerlijk luchtig en heb ik lang kunnen dragen. Omdat ik een klein opsodemietertje ben, zal ik mijn mama even lief moeten aankijken om die jurk een stuk in te korten maar dan heb ik daarna een lekkere positietent om flink in uit te dijen. Verder viel ik voor een schattig jurkje met een schelpjes-print van Asos. Ik denk dat ik dit exemplaar al vlot aan zal kunnen aangezien dit ook best tof zal staan met een zwarte legging en een vestje erover. 
Tot slot kocht ik tevens een donkerblauw topje van New Look met een gewerkte achterkant. Altijd handig om zoiets in de kast te hebben hangen. (Of op de grond te hebben liggen, ahum...) Staat hartstikke gezellig op een fijne spijkerbroek en ziet er tevens redelijk gekleed uit. Wat wil je nog meer?
Jullie begrijpen dat ik gruwelijk benieuwd ben naar mijn bestelde items. Ik hoop zo dat deze kledingstukken in het echt net zo leuk zijn als op de plaatjes. Dat is altijd maar afwachten aangezien alles er fantastisch uitziet op een superslank model van 1.80 meter met een nepbuik. Anyways, ik houd jullie op de hoogte en hoop snel ├╝berblije fotootjes te plaatsen van mijn nieuwe kloffies. Stay tuned!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

16 opmerkingen:

 1. Love it! Gave jurkjes, gaat je vast erg mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lange jurk vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf! Die maxi is super! ­čĺť kom t gauw in t echt bewonderen hoor ( als we al niet van tevoren tegen elkaar botsen hahaha) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I like! Wist niet dat Asos ook in Nederland bezorgde! Binnenkort maar eens op de site koekeloeren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jurkjes vond ik ook altijd erg fijn om te dragen.. Je hebt voor zover ik kan zien erg leuke dingetjes gekocht.. Ben benieuwd hoe het jou staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke dingen, die tweede jurk en de laatste zijn prachtig. Benieuwd hoe het je staat! En je buikje staat er vast wel mooi in hoor :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben heel erg benieuwd! Ik heb daar toen ook shirtjes besteld. De maten verschilde wel heel erg.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kleding, toen ik in verwachting was vond ik het ook zo moeilijk om iets leuks te dragen. Voor de eventueel volgende zwangerschap ga ik deze webshop onthouden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die lange jurk, geweldig....
  Ik wil het er niet over hebben wat ik toen aan had, net een boerenpummel was ik....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tot nu toe ook nog alles gehaald bij asos (maternity). Ook new look heeft aardige maternity, en wat h&m broeken. Vind je maxi heel leuk! Heb zelf ook een paar maternity maxis op mijn blog gepost; blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuke items, krijg bijna zin om nu zwanger te worden :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...