zaterdag 31 mei 2014

Mirror shots for Miss Etam





Tot een paar jaar geleden kwam ik nooit in Miss Etam. Als ik in de stad was, zag ik die winkel eigenlijk altijd over het hoofd. Een paar jaar geleden besloten vriendlief en ik, nogal impulsief, in Leusden te gaan wonen. We hadden er weleens van gehoord maar kenden er niemand en hadden al helemaal geen idee van de voorzieningen. Nu wil het toeval dat we praktisch tegenover het centrum een fijn huis troffen waar we wel baby's wilden gaan maken. En in dat winkelcentrum zat een Miss Etam. Een outlet maar liefst. Op zo'n twee minuten lopen van mijn huis.
Tja, en dan stap je er weleens binnen. Best geinige dingen te vinden. Zwanger was ik ook al snel dus scharrelde ik regelmatig door de rekken heen op zoek naar positiekleding. Die buik groeide bij Sam namelijk net zo achterlijk snel als tijdens deze zwangerschap. Ik kocht uiteindelijk ook wel kleding van andere merken maar toen zoonlief mijn buik had verlaten, moest ik toegeven dat de kleding van Miss Etam nog best een ronde mee konden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld mijn H&M'tjes. Daar scheurde ik tijdens de laatste weken finaal uit omdat het helemaal vergaan was. Goed spul dus!
Vorige week ontving ik van Miss Etam een gestreepte maxidress en witte sandaaltjes. Op het moment ben ik helemaal wild van lange jurken en rokken. Naast dat het leuk staat, vind ik het ook heel fijn zitten. Lekker luchtig en er is alle ruimte voor mijn ontploffende babybuik. 


De maxidress van Miss Etam ontving ik in maat M. Op dit moment zit hij me nog wat ruim terwijl ik over het algemeen toch gewoon maat 38 draag. Een maatje kleiner had me waarschijnlijk perfect gezeten. Met deze jurk kan ik echter wel tot het einde van mijn zwangerschap doen. Daar valt ook wat voor te zeggen natuurlijk, haha! Ik moet tenslotte nog even en de ervaring heeft me inmiddels geleerd dat dit ding me over een paar weekjes helemaal perfect zal zitten. 
De sandaaltjes had ik zelf niet snel uitgezocht bij deze jurk. Ik was waarschijnlijk heel veilig voor zwarte slippers gegaan. Het bewijs van mijn falende modegevoel zien jullie op de bovenstaande foto's. Ik vind ze namelijk echt fantastisch staan bij de zwart-wit gestreepte print. Ik moest even zoeken wat qua accessoires leuk was bij deze schoenen. (Ja, ik ben zo'n tuthola die zich heel kaal voelt zonder armbandjes en dergelijke...) Uiteindelijk heb ik het heel simpel gehouden en enkel een grote zilverkleurige armband van H&M om mijn pols gehangen. Meer heeft deze outfit niet nodig mijns inziens en zo komt het zilver uit de sandaaltjes toch ergens terug. 
Ik ben vandaag trouwens 16 weken en 6 dagen zwanger. Aangezien ik technisch gezien een week verder ben door een meetfoutje betekent dat, dat ik alweer bijna de 18 weken aantik. Nondeju, time flies! Gelukkig voel ik me iets beter dan een paar weken terug. Nog steeds wel moe maar ik houd mijn eten redelijk binnen. Best prettig! Verder gaat het zijn gangetje allemaal. Ik vergeet zelfs steeds dat ik zwanger ben. Half juni staat de 20-weken echo op de planning en dan ben ik dus op de helft. We horen dan tevens of Sam 2.0 een jongetje of een meisje is. Spannend! Ik ben enorm benieuwd! Wat denken jullie? 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Miss Etam.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

26 opmerkingen:

  1. Wat staat de jurk je goed! Leuk ook met die armbanden er bij. Ik slaagde voor mijn zwangerschappen ook altijd goed bij Miss Etam. En zelfs nu kom ik er nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke jurk, staat je erg goed. Ik denk dat je weer een zoontje krijgt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook weer erg mooi deze jurk! Tsja... ik denk toch weer een jongetje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ben je toch mooi! :-) Jurk staat je super!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke jurk zeg, staat je echt goed! En die sandaaltjes had ik er zelf ook niet bij gekozen, maar t matcht wel lekker!
    Ga je een geslachtsbepalende echo doen, of houden jullie het een verrassing?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een gave maxidress!! Zo leuk!! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Staat je goed!! En ik denk een jongetje haha maar ja heb t meestal fout ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik hou van STREPEN! Mijn god wat een gave jurk! Ik loop nooit bij Miss Etam naar binnen tot dat ik laatst door een vriendin werd getipt. Best leuk spul.

    Miss Etam, ik denk jullie een veel groter publiek kunnen aantrekken. Een leuk landelijk campagne neerzetten heeft vast & zeker zin!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Vergeten:
    Geniet van je zwangerschap!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Looking good! Wat een toffe outfit. En eerlijk..? Ik loop ook altijd de miss Etam hard voorbij. Toch maar eens een pitstop maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Staat je erg leuk! Enne, ik gok op een meisje!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Staat je heel goed, deze jurk! Leuk ook, met die sandaaltjes erbij.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh ik wou dat ik van die lange jruken aan kon trekken, ik ben nogal klein dus helaas gaat dat gewoon niet.

    He ik heb een blogje geschreven over sites die ik leuk vind en je staat ertussen hoor.

    Fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat zie je er onwijs mooi uit in deze jurk!

    Liefs,
    Kim / Vintage & Beauty

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik zag dit gisteren via Facebook online komen, wat staat deze maxidress je super! De sandaaltjes vind ik ook mooi alleen zelf zou ik ze niet zo snel hebben gekozen. Soms baal ik wel dat ik 1.64 ben als ik dan zo'n maxidress zou kopen verzuip ik erin haha x

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Dit staat je mooi! Ik ben heel erg benieuwd of jullie een jongentje of jeen meisje krijgen trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Echt een super leuke jurk, staat je top! Ik ben ook nog steeds op zoek naar een maxi jurk die mooi valt.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. ♥♥♥ die jurk is gaaaaaf....

    Ik denk een jongen,
    dat dek ik trouwens altijd, bij iedereen, wahahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Die jurk staat je erg goed!
    Ik denk dat je een jongen krijgt :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...