vrijdag 23 mei 2014

Instagram diary #27

Ik ben een fervent gebruiker van Instagram. Iedere week deel ik daar foto's uit ons dagelijks leven en de foto's die ik met deze app maak, deel ik ook altijd in een diary op mijn blog. Vandaag is het tijd voor deel #27. Vorige week logeerde ik met Sam een weekje bij mijn ouders omdat mijn vriend naar het buitenland moest voor zijn werk. De dagen zijn voorbij gevlogen! Kijken jullie mee naar mijn week? Mochten jullie nog niet bevriend met mij zijn op Instagram, schroom dan niet om me te volgen ;-)



Vorige week zondag gingen we even bij mijn schoonouders langs zodat we Maarten z'n moeder een moederdagcadeautje konden geven. Kijk die drie generaties eens gefascineerd zijn door een filmpje op youtube. Mannen, het blijven net kinderen hè ;-)


Sam is nog steeds niet verlost van zijn telefoonobsessie. Hier belt hij uitgebreid met mijn vader. Of de pizzaboer? Of de Chinees? Geen idee eigenlijk maar het was in ieder geval een interessant gesprek.


Het blijft fijn dat opa en oma een bad hebben. Dat mis ik soms wel in ons huis. 


Ontbijten bij opa en oma met een harige aasgier op de uitkijk. Nee hoor, Sam laat nooit iets vallen! Heus niet...


Maandag liep ik met Sam een rondje door Papendrecht en regende ik zeiknat. Lekker dat Hollandse weer. Dit is mijn verzopen-katten-look!


Over katten gesproken, Sam sloot die week een pact met gestreepte poes Henkie. Onze kleine kattenfluisteraar...


Ik vergat Sam z'n tandenborstel en tandpasta mee te nemen dus sjeesde ik langs de Action. Ik kwam erachter dat tandenborstels daar echt geen drol kosten en sloeg maar een voorraadje. Die krengen verdwijnen hier namelijk continu.


Ook ging even naar De Tuinen omdat ik graag spul wilde kopen om mijn groeiende buik mee in te smeren. Bij Sam deed ik dat ook en ik heb geen striae gekregen. Geen idee of het daaraan lag maar ik neem liever het zekere voor het onzekere. Beetje lullig als ik bij nummer twee alsnog uit mijn velletje barst. Ik hoop heel hard dat ik deze zwangerschap schadeloos doorsta. Verder kocht ik twee maskertjes en gedroogde cranberry's voor Sam. Tevens ontving ik een aantal fijne proefmonstertjes. 


Rocken in z'n pamper met ome Chris! Tja, je heet Sam Fender of niet.


Rob Verlinden kon zich niet beheersen en moest gewoon onkruid wieden. Kun je niet vroeg genoeg mee beginnen, nietwaar?


Je kunt erop wachten hè...


Ik ging dinsdag met mijn moeder en Sam langs een babywarenhuis in Sliedrecht. Daarna gingen we nog even snel langs Perry Sport. Dit was voor mini het hoogtepunt van de dag. Hij heeft in iedere tent gezeten en de halve winkel overhoop gehaald. Topuitje! Ik weet wel weer waarom ik hem meestal niet los laat lopen in een winkel, haha!


Vergat ik bijna te vertellen dat dit ook heel gaaf was bij de Perry Sport...


Framboosjes eten. Zo'n zoet plaatje dit <3


Vorige week woensdag was Rob, de man van mijn oma, jarig. Aangezien we toch in de buurt waren omdat we bij mijn ouders sliepen, gingen we even langs om een cadeautje te brengen. Ook daar trok Sam alles overhoop maar mijn oma kon het goed hebben. Ze is heel wat gewend door alle ongein die haar drie eigen kinderen en zes kleinkinderen vroeger hebben uitgehaald. 


En bij verjaardagen hoort taart. Zoonlief prikte ook gezellig een vorkje mee. 


Mijn favoriete sapje van dit moment. Verse aardbeien met amandelmelk. Ik kan het niet helpen maar ik vind dit zo belachelijk lekker!


Thuis kan Sam niet bij het kattenvoer. Inderdaad om dit soort gezellige acties te voorkomen...


Sam kreeg voor het slapen een serenade van zijn oom en oma. Wat een bofferd!


Even wakker worden met ome Chris achter de computer. Uiteraard luisterden ze muziek...


Ik ging donderdag met mijn moeder even bij mijn opa langs in Papendrecht. Er stonden allemaal lekker dingen op tafel zoals blokjes kaas, olijven en gedroogde cranberry's. Mogen jullie raden wie daar zijn buikje van vol heeft gegeten. Juist, die kliko die ik op de wereld heb gezet. Binnenkort maar eens werken aan zijn schooiergedrag. 


Ik houd van de versmarkt! Check die enorme bramen eens. Serieus, die dingen waren overheerlijk! Mmm...


Eindelijk ging het zonnetje schijnen. Heerlijk! Terwijl Sam door de tuin scharrelde, werkte ik een beetje aan mijn kleur ;-)


Voor de blog van Nicole maakte ik lelijke selfies, haha! En ja, dat op mijn kin is een puist. Zo hatelijk die zwangerschapshormonen. Bij Sam was mijn huid na drie maanden stralender dan ooit en nu heb ik nog steeds een kraterkop.


Vrijdagmorgen begon mini de dag met een beker ijskoude amandelmelk en een banaantje met kaneel. Ik vind hem zo lief in zijn rompertje. Wil de hele dag in zijn beentjes en voetjes knijpen <3


Terwijl mijn moeder een positiejurkje voor mij inkortte, speelde ik met Sam met de oude Playmobil van mij en mijn broertje. Tijdloos speelgoed! Monstertje is er eigenlijk nog ietsiepietsie te jong voor maar desalniettemin vond hij het erg leuk. Onder toezicht (zodat hij de kleine onderdelen niet opvreet...) kan hij er prima mee uit de voeten. Misschien dat er binnenkort wel een doosje Playmobil gaat komen in huize In a flow around the world. Vooral omdat mama het zo geweldig vindt...


Op vrijdag shopte Sam met oma wat zomerse kleding en schoenen. Och wat een verwend mormeltje is het ook. Ik baal trouwens van het feit dat we in de fase zijn beland dat er heel veel kleren sneuvelen. Iedere week kan ik wel dingen de prullenbak in gooien. Zonde! Herkenbaar voor andere jongensmama's?


Vrijdagavond kwam vriendlief ons ophalen bij mijn ouders. Sam en ik hadden hem flink gemist dus wat waren we blij toen hij weer binnen stapte. 


Nog even een hapje eten bij opa en oma in de achtertuin om daarna op huis aan te gaan. Home sweet home!


Zaterdagmorgen ging ik Jackie Sparrow een rondje fietsen met papa. Ik trok hem zijn sandalen aan en hij vond dat ding tussen zijn tenen maar vreemd. Gelukkig is hij er inmiddels aan gewend.


Het leuke shirtje op de bovenstaande foto kreeg zoonlief trouwens van de webshop Bep en co. Ik schreef er vorig weekend een blogje over.


Ook gaf ik die dag toe aan mijn zwangerschapscravings. Net als bij Sam vliegen er bakken fruit en liters sap doorheen. Ik maakte voor mij en Maarten een smoothie van aardbeien, blauwe bessen en amandelmelk.


Die middag vulden we het deksel van de zandbak voor het eerste met water. Het was een daverend succes. Veel makkelijker en sneller dan zo'n irritant opblaasbadje. 


Nadat er week voor me gekookt was, dook ik zaterdagavond zelf de keuken weer in om verse hamburgers te maken voor mijn uitgehongerde vriend. Iets met de liefde van de man gaat door de maag... Je moet wat als je verder een huishoudelijke ramp bent ;-)

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

7 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto´s allemaal! Het was zulk heerlijk weer, mis het nu wel wat. Die regen vind ik maar niets!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's. Zo te zien hebben jullie ook genoten van het mooie weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo'n kereltje is toch het mooiste wat er is of niet dan??!! Geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk verslag! Dat met die telefoon doet Ronja ook, met alles belt ze en hele gesprekken, zo schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk, en veel foto's weer haha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg leuke foto's weer om te zien! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een onwijs leuke foto's! ziet eruit als een leuke week!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...