donderdag 22 mei 2014

Armcandy van Timex + superduper winactie






Iedereen die mij in real life kent, kan beamen dat ik altijd met een lading armbandjes om mijn linker of rechterarm loop. Soms voeg ik daar ook nog een horloge aan toe. Het ligt er een beetje aan wat ik die dag ga doen en hoe stipt ik met mijn tijd moet omgaan. Toen ik nog voor de klas stond, kon ik niet zonder klokje. Als docent kon ik het namelijk niet maken om de hele tijd op mijn mobiel de tijd bij te houden en lang niet alle lokalen van de school waar ik werkte, waren voorzien van een grote klok. Als ik eens was vergeten mijn horloge om te doen, werd ik direct geconfronteerd met hoe onhandig dat was. Moest ik de hele tijd aan leerlingen gaan vragen hoe laat het was en had ik geen flauw idee hoelang ik de kinders de tijd kon geven om een paar opdrachtjes te maken. Vandaag de dag ben ik een stuk vrijer wat betreft mijn dagplanning maar nog steeds is een horloge zo nu en dan best handig. Zo niet noodzakelijk. Als ik met het openbaar vervoer reis bijvoorbeeld, is het toch wel praktisch om snel te kunnen kijken hoe laat het precies is zonder dat ik mijn iphone ergens vandaan moet toveren. En ook als ik belangrijke afspraken heb staan, is het prettig om niet steeds te hoeven gissen naar hoelang ik nog heb om op de plaats van bestemming te komen. Bijkomend voordeel is dat je voor het kijken op je horloge niet bekeurd kan worden achter het stuur, in tegenstelling tot wanneer je even een snelle blik op je mobiel werpt. (In het dashboard van onze auto zit uiteraard een klokje, alleen klik ik vaak door zodat ik in beeld heb hoeveel kilometer ik nog kan rijden op de huidige tank benzine...)
Van 10:35 Horlogeboetiek ontving ik onlangs twee geweldige horloges van het tijdloze merk Timex. Je ziet ze op de kiekjes boven dit bericht. Zijn ze niet onwijs tof? Ik ben in ieder geval in love en dat wil wat zeggen want ik ben niet de gemakkelijkste als het om horloges gaat. Zo houd ik niet van goud, te smalle bandjes of tuttige kleuren. Daarnaast heb ik behoorlijk smalle polsen waardoor die hele chunky klokjes niet passen, hoe stoer ik ze ook vind. Het bovenste model is een zogeheten classic round met een zomers bandje in verschillende tinten turquooise en het onderste model een weekender met een legergroene band. Och, och, och precies mijn smaak! Lekker casual en een mooie aanvulling bij de verzameling armbandjes die ik meestal om mijn pols draag. Helemaal des Jess! Om te demonstreren hoe leuk ze bij mijn armcandy matchen, heb ik daar ook twee fotootjes van bijgevoegd. 
Wat helemaal tof is, is dat ik het onderste model mag verloten onder de lezers van mijn blog. Heb jij altijd al een stoer zilverkleurig horloge willen hebben met een legergroene band eraan? Doe dan mee aan deze fijne winactie. Ik kan je vertellen dag het een heel fijn ding is en dusdanig neutraal van kleur dat hij bij veel outfits niet mistaat. Lees hieronder hoe je meedingt naar deze prijs. 

1. Like In a flow around the world op Facebook.
    Je maakt een extra kans door dit bericht te delen dus spread the word!

2Like In a flow around the world op Bloglovin'.

3. Laat een comment onder deze blog achter waarin je vertelt dat je meedoet.

Volgende week maak ik de winnaars bekend op zowel mijn blog als op Facebook. Heel veel succes allemaal!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met 10:35 Horlogeboetiek.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

23 opmerkingen:

  1. Gaaf! Doe graag mee. Mijn huidige horloge moet het al een hele tijd doen zonder werkend batterij. Vergeet hem steeds weg re brengen. Ondertussen is het model verouderd en is mijn kleding hipper geworden en past dit horloge perfect bij mijn nieuwe stijl. Uiteraard volg ik je al via alle kanalen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik doe mee, ben gek op horloges maar wat is het moeilijk om een leuke te vinden die overal bij past..deze is tegek, ik waag dus een gokje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Stoer is my middle name! Gaaf klokkie hoor de bovenste ook! I'm in..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jaa ik wil graag mee doen! Moet maandag weer beginnen met werken na mn verlof en kan wel een horloge gebruiken. Nu gebruik ik mijn telefoon, maar straks op school mag ik die niet gebruiken (iemand moet het goede voorbeeld geven he)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oooh erg mooie horloges!! Ik doe mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi! Ik ga niet mee doen met de win actie (omdat ik de vorige keer al wat gewonnen heb) dus ik wens iedereen veel succes! x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk! Ik ben niet zo van de armbandjes maar wel van de horloges, hoe meer hoe beter :-) Ik doe dus mee (duh)!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jaaaaaa, I love it!

    Ik ben een diehard legergroen liefhebber (getuige vrijwel mijn hele klerenkast). Dit is dus echt een musthave!

    Hebben hebben hebben! (Liken deed ik natuurlijk al!)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een gaaf horloge, ik doe graag mee met deze leuke winactie. Heb nu een saai zwart horloge en ben wel toe aan wat anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Toffe actie! Ik ben zelf helemaal geen horlogedrager, dus ik sla deze actie over, maar dat bovenste klokje vind ik wel heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super leuke actie. Ik loot graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat herkenbaar zeg, ik vind horloges hartstikke leuk, maar ben ook erg kieskeurig! Deze vind ik beide heel tof! Zeker in combinatie met die vrolijke armbandjes! Ondanks dat ik pas wat gewonnen heb, doe ik lekker toch mee ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heel tof, mooi horloge! Ik doe graag mee met je winactie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik doe ook graag mee! Wat een mooi horloge!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi, ik doe ook graag mee met de winactie.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik doe graag mee! Als ik win heb ik geen reden meer om overal te laat te komen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Top! Ik doe mee.
    sepia [at] home . nl

    BeantwoordenVerwijderen
  18. ik doe mee!
    facebook en bloglovin; zoelouwerse
    zoe2308@live.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...