maandag 9 april 2012

Tosti's met geitenkaas, honing en pijnboompitten




Ik ben dol op geitenkaas. Ik was dan ook intens gelukkig toen ik erachter kwam dat je deze kaas tijdens de zwangerschap gewoon mag eten mits het van gepasteuriseerde melk is gemaakt. Wat ik erg lekker vind, zijn deze tosti's met geitenkaas, honing en pijnboompitten. Klaar in een handomdraai en veel lekkerder dan gewone tosti's met ham en kaas.

Ingrediënten voor 5 tosti's:

1/2 bruin casinobrood
handje pijnboompitten
1 1/2 rol geitenkaas
honing
olijfolie

Verwam het tosti-ijzer voor. Verhit een klein beetje olijfolie in een koekenpan en bak de pijnboompitten in een paar minuten goudbruin op een laag vuur. Schud tijdens het bakken de pijnboompitten regelmatig om. Besmeer vervolgens alle sneetjes casinobrood met een dun laag boter. Brokkel de geitenkaas over de helft van de boterhammen. Druppel nu wat honing over de geitenkaas en verdeel de pijnboompitten over de boterhammen. Leg nu de onbelegde boterhammen op de belegde boterhammen.
De eerste tosti's kunnen nu in het verwarmde tosti-ijzer. Haal na ongeveer 3 minuten de tosti's uit het apparaat en doe er nieuwe tosti's in. Herhaal dit tot je geen tosti's meer hebt.
Snij de tosti's schuin door en serveer ze in een schaal. Eet smakelijk!

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...