woensdag 11 april 2012

Mirror shots

Vanmiddag maakte ik deze foto's in de spiegel. Bij de tweede foto sta ik er een beetje krampachtig bij maar mijn dikke buik is wel goed zichtbaar. (En daar draait het nu eenmaal om deze maanden!) Ik ben vandaag 17 weken en 3 dagen zwanger. Voel me een beetje gek. Gisteravond ben ik onder de douche flauw gevallen. Ondanks dat mijn vriend me kon vangen, heb ik blijkbaar toch de muur geraakt met mijn hoofd want ik heb een bult op mijn achterhoofd en knallende koppijn. Extra rustig aan doen maar dus! Zucht...
Vandaag draag ik een shirtje van Noppies wat ik heel goedkoop scoorde bij een opheffingsuitverkoop een paar weken geleden. Aangezien het nogal fris is, heb ik mijn grijze blazer van H&M over mijn shirt heen aan getrokken. Hij gaat al weken niet meer dicht maar zo vind ik het ook best leuk staan. Verder draag ik mijn skinnyjeans van de H&M en wederom mijn nieuwe All Stars.

4 opmerkingen:

 1. Hebben ze een beetje leuke kleding voor zwangeren btw?
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je heel hard zoekt, kun je wel iets vinden maar zal blij zijn als ik mijn eigen kleren weer aan kan!

   X

   Verwijderen
 2. Dat zal best :-)
  H&M heeft volgens mij zo nu en dan ook wel leuke dingen toch? Ik loop er wel eens per ongeluk tegen aan en dan baal ik dat ze leuke truien oid hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De H&M heeft soms wel leuke dingen inderdaad. Vind het wel vrij basic allemaal.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...