zaterdag 28 april 2012

Mirror shots

Vandaag ben ik 19 weken en 6 dagen zwanger. Ben zo blij dat ik (bijna) op de helft ben! Voel mini-mini-me ook met de dag beter en daardoor ervaar ik het zwanger zijn toch wat positiever. Vannacht sliep ik niet zo lekker vanwege het feit dat een van mijn katten een spuitje had gekregen maar toen ik vanmorgen wakker werd, ging het wel weer. Mijn relativeringsvermogen is door mijn zwangerschap en alle hormonen die daarbij horen wat aangetast. Heel gek om dat te beseffen maar er niet naar te handelen omdat een entiteit buiten jezelf de touwtjes in handen heeft. Weird!
Ik heb vandaag een shirt aan dat ik van mijn moeder heb gekregen. Het komt van M&S en dat is echt een winkel waarin ik niet dood wil worden gevonden normaal gesproken. Ik had dan ook mijn twijfels over deze top. Vond de kleur wel erg leuk maar was ervan overtuigd dat het afschuwelijk zou staan. Eenmaal aan vind ik het echter absoluut niet tegenvallen. (Wat maar goed is ook want ik heb ook de roze variant van deze top gekregen.) Verder draag ik mijn skinnyjeans van de Hennes en mijn Vans met een tropisch printje.

8 opmerkingen:

 1. Haha, m&s is ook niet mijn ding. Maar de kleur is leuk, who cares.
  En leuke Vans (toch?)

  Gr Evey
  P.s. Gecondoleerd trouwens..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou er echt nooit uit mezelf naar binnen gaan maar ben verrast door dit shirt. Het staat er niet groot op dus ach... Mijn Vans vind ik zeker heel leuk :-) Thanks trouwens ;-(

   Verwijderen
  2. Ghehe, Im a big Vans lover;-)

   Verwijderen
  3. Haha, me too ;-) Heb nu drie paar maar hoop er nog een leuk paar bij te scoren.

   Verwijderen
 2. wat leuk!
  en gefeliciteerd dat je zwanger bent (:

  leuke blog heb je, elkaar volgen? k volg je ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat moet super zijn op de helft van je zwangerschap! Uit je verhalen te lezen hoop ik dat het de komende maanden wat minder zwaar word!

  Ben trouwens je 4e bloglovin follower!!:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben vandaag ook echt superblij :-) Hoop ook dat het de aankomende maanden wat beter gaat, thanks. Super dat je me volgt! Ik volg je terug :-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...