zondag 29 april 2012

Mirror shots


Vanmiddag maakte ik deze foto's in de spiegel op mijn slaapkamer. Ik ben vandaag 20 weken zwanger! Werd vanmorgen helemaal blij wakker omdat ik deze mijlpaal heb bereikt. We zijn er nog lang niet maar ik vind het toch heel wat dat ik nu toch echt op de helft van mijn zwangerschap ben. Hopelijk ga ik me de aankomende weken wat beter voelen, dan ben ik helemaal gelukkig.
Over acht dagen krijg ik een echo. Een echoscopiste gaat dan mijn hele kindje nalopen om te kijken of alles in orde is. Ook weet ik dan eindelijk of er een jongen of een meisje in mijn buik zit. Ben zo verschrikkelijk benieuwd! Iedere dag vraag ik me dit wel een paar keer af. Wil daarnaast nu eindelijk ook wel eens wat gericht spullen kunnen kopen want ik wil niet alles op het laatst nog in huis moeten halen. Ik vind dat ik nu wel lang genoeg gewacht heb.
Vandaag draag ik mijn mintgroene skinnyjeans van Asos, een witte tanktop van Mama Licious, een longsleeve van H&M en sandaaltjes van Van Haren. Die schoenen heb ik volgens mij al een jaar of vier. Het mooi is er behoorlijk van af maar ze zitten fijn en ze staan overal bij. Ieder jaar staan ze op de nominatie om weg te gaan maar steeds kan ik geen vervangende exemplaren vinden. Misschien dat het dit jaar gaat lukken?

6 opmerkingen:

 1. Haha, zijn je voetjes nu niet al opgezwollen vd zwangerschap?
  Ik wil ook nog een mintbroek by the way.

  P.s. "wil" je n jongen of meisje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig zijn mijn voeten nog niet opgezwollen ;-) Heb een lage bloeddruk dus dan houd je geen extra vocht vast. Hoop dat het nog even zo blijft haha...

   Heb geen voorkeur voor een jongen of meisje. Het lijkt me allebei leuk. Hoop wel ooit een jongen en meisje te krijgen :-)

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Thanks! Ben ook echt heel blij met deze broek :-)

   Verwijderen
 3. echt zo leuk (:
  leuke outfit hoor, lijkt me moeilijk combineren met zo'n buik ;)

  ja dat vraag ik me ook af, wat zou je t liefste willen jongen of meisje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Het is inderdaad erg lastig om me leuk te kleden. Pas bijna niets meer van mijn gewone kleding en positiekleding is meestal niet echt bijzonder. Maar het is voor een goed doel :-)

   Heb geen voorkeur voor een jongen of meisje. Ben met allebei even blij :-)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...