zaterdag 21 april 2012

Montagne Jeunesse green tea peel offEen paar dagen geleden gebruikte ik een maskertje genaamd Green tea peel off van Montagne Jeunesse. Ik heb al meerdere maskertjes van dit merk gebruikt en meestal bevallen ze goed. Omdat ik nogal wat puistjes had, koos ik deze keer voor dit masker. Montagne Jeunesse claimt namelijk dat dit een reinigend masker is met detoxeffect. Klinkt geweldig toch?
Toen ik de verpakking opende, viel gelijk de geur van dit gezichtsmasker me op. Lekker fris! Je herkent heel duidelijk de geur van groene thee met een vleugje gember. Sommige maskers kunnen nogal chemisch ruiken of mierzoet en daar ben ik niet zo'n fan van.
Ik bracht dit masker aan op een gereinigde huid en dat ging redelijk makkelijk. Ik kon de substantie goed over mijn gezicht verdelen en daarna kreeg ik het ook goed van mijn vingers met behulp van wat water.
Binnen 10 minuutje voelde ik al dat het masker op mijn kin en slapen was opgedroogd. Na 15 minuten was het masker klaar om van mijn gezicht gehaald te worden. Op de verpakking staat dat het makkelijk van je gezicht te verwijderen is. Dit bleek tot mijn verbazing inderdaad zo te zijn! Ik kon grote delen van het masker in één keer van mijn huid aftrekken. Ook zat het masker niet helemaal aan mijn wenkbrauwen vast gekleefd en bleven er tevens geen stukjes achter die je niet meer van je gezicht kunt krijgen zonder onder de douche te stappen.
De volgende morgen voelde mijn huid heel schoon aan en ook mijn puistjes leken minder rood te zijn. Mijn wangen voelden wel een beetje droog aan maar dat heb ik altijd na een reinigend masker omdat ik geen vette huid heb. Dit probleem is makkelijk op te lossen door even een dikke laag crème op mijn gezicht te smeren dus dit vind ik niet zo erg. Wat mij betreft is dit product van Montagne Jeunesse zeker een aanrader! Mocht ik weer een puistenuitbraak krijgen dan koop ik dit masker direct weer opnieuw.

4 opmerkingen:

 1. Grappig he dat je dat zo van je huid kan aftrekken. Hoewel mijn voorkeur uitgaat naar een masker die je er met water af kan halen, voelt net wat echter ofzo ^^

  Groetjes Evey

  www.stylespy.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het leukste is inderdaad het eraf trekken van het masker. Vind zo'n peel-off masker ook alleen maar fijn voor af en toe.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...