vrijdag 20 april 2012

Asos order


Toen ik mijn vorige bestelling bij Asos deed, had ik de bovenstaande maxidress uit de sale al op het oog. Ik wilde hem toen bestellen met het oog op een bruiloft over een paar weken van hele goed vrienden. Jammer genoeg was hij toen uitverkocht. De afgelopen tijd hield ik Asos in de gaten om te zien of er toevallig nog een exemplaar geretourneerd zou worden en dat bleek het geval. 
Hetzelfde gold een beetje voor de broek. Toen ik de vorige keer een mintgroene skinny bestelde, vond ik de roze variant ook heel mooi. Ik wist alleen niet of die broek qua maat en pasvorm goed zou zitten dus ik durfde het risico niet te nemen om straks met twee broeken te zitten die niet zouden passen. Ik bestelde er maar eentje, de mintgroene. Aangezien die broek perfect zit, wilde ik de andere kleur ook maar helaas was mijn maat uitverkocht. Op Asos keek ik dus steeds of de voorraad zou worden aangevuld en dat bleek het geval. Mijn maat kwam weer online.
Verder heb ik nog twee simpele boyfriendshirts in zwart en wit besteld omdat ik nog maar twee shirts met korte mouwen heb. Aangezien ze maar 13 euro waren en shirts van Asos meestal veel mooier blijven dan die van de H&M, leek me dit wel een mooie aanvulling op mijn zwangerschapsgarderobe.
Als ik een bestelling doe op Asos kan ik het nooit laat laten om even de accessoires door te spitten. Vooral in de sale kost leuke armbandjes en dergelijke dan geen drol. Ik heb een ketting met een mintgroene vis eraan besteld en een armbandje met bedeltjes. Hopelijk is die vis ongeveer dezelfde kleur als mijn All Stars.
De vorige keer was mijn bestelling heel snel binnen dus ik hoop volgende week de postbode weer eens te begroeten.

5 opmerkingen:

 1. Oh wauw, die jurk is echt prachtig! De rest is ook erg leuk :)

  Ik volg je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk allemaal. Die jurk is echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Joyce & @ Stephanie:

  Thanks! Hoop ook echt dat die jurk goed zit!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...