maandag 30 juni 2014

A big bunch of mirror shots

De afgelopen week heb ik mezelf met verve van mijn taak gekweten om deze zwangerschap fatsoenlijk vast te leggen. Vandaag is het dus weer eens tijd om een flinke lading van deze mirror shots online te kwakken. Mijn doel is tot het einde om de paar dagen een foto van mijn outfit en buik te maken in onze spiegel zodat ik een mooi overzicht van mijn uitdijende lichaam krijg. (Tegelijkertijd is het een stok achter de deur om ervoor te zorgen dat ik er niet als een Sjonnie bij loop...) Kijken jullie mee naar de kiekjes van de laatste paar dagen? Oh ja, ik deel de meeste van deze foto's ook op Instagram. Mocht je het geinig vinden wat previews te zien dan kun je me daar gezellig volgen ;-)


Met precies 20 officiƫle weken op de teller trok ik mijn favoriete rokje van twee jaar terug uit de kast. Hij is van Asos Maternity en helaas al behoorlijk pillig. Toch blijf ik het een heerlijk ding vinden. Jammer genoeg verkopen ze geen rokjes met dit model meer anders had ik er direct een paar besteld. Ik combineerde dit blije rokje met een donkerblauw topje van New Look Maternity en een paartje Havaianas. Ik blijf dit een hele fijne outfit vinden en bid dat dit rokje het nog even uithoudt.


Een dagje later ging ik wederom voor een luchtige outfit. Ditmaal trok ik een maxirok aan van de markt. Is uiteraard geen positiemode maar het is een superstretchy geval dus het rekt prima mee. Verder trok ik een schattig topje aan van New Look Maternity met vogeltjes erop. Aan mijn pootjes blinken een paar witte sandaaltjes die ik van Miss Etam ontving om te reviewen. Stiekem vind ik deze combo een beetje te tuttig voor mij maar ach, ik las pas ergens dat jongensmama's zich door de komst van hun zonen vrouwelijker gaan kleden. 


Bij een termijn van 20 weken en 2 dagen koos ik voor dit chilloutfitje met items van Mamalicious. Zowel het broekje als het shirtje bestelde ik onlangs bij de webshop Belly Fashion. Ik voel me zo prettig in deze kleren. Het knelt nergens, het is precies mijn stijl en ik heb er nog de nodige groeiruimte in. Voor de ultieme relaxfactor trok ik er een paar afgeragde All Stars bij aan. 


Woensdag vertrok ik met zoonlief richting de dierentuin en ging voor mijn hide-the-bump-tee van Asos Maternity. Nou ja, het is eigenlijk gewoon een tuniekje maar ik had die dag geen zin in de wat-een-allejezus-grote-pens-voor-20-weken-opmerkingen. Ik ben trots op mijn buik hoor maar heb niet altijd zin om er met al dan niet wildvreemde mensen over te kletsen. Ik merk sowieso dat ik steeds meer in een soort van cocon kruip nu mijn zwangerschap vordert. Anyways, ik koos die dag tevens voor mijn zwarte skinny van H&M Mama uit de sale en mijn favoriete sandalen van Havaianas. 


Donderdag was ik te gaar voor woorden na de expeditie met een continu ontsnappende peuterpuber in de dierentuin. Zodoende ging ik wederom voor een makkelijke look. Ik trok een skinny van H&M Mama aan die eigenlijk al wat te strak gaat zitten bij mijn buik en een zwart wijdvallend shirt van Asos Maternity welke ik nog had van mijn vorige zwangerschap. Een oude sjaal van Zara vond ik het geheel wel een beetje opfleuren. De sandaaltjes kocht ik vorig voorjaar bij Primark. 



Met 20 weken en 5 dagen besloot ik weer eens een maxirok aan te trekken. Ook dit exemplaar is van de markt en rekt prima mee. Geen idee of ik hem na mijn bevalling nog kan dragen maar dat zien we tegen die tijd wel. Dit is denk ik mijn favoriete outfit uit dit overzichtje. Aangezien ik van basic houd, vond ik dat dit kledingstuk niet meer nodig had dan een wit topje van Vero Moda en mijn witte sandaaltjes van Miss Etam. Deze combinatie is helemaal des Jess. 


Yep, dit is een heuse tuinbroek! Ik riep altijd dat ik niet dood in zo'n geval gevonden wilde worden maar mijn kledingsmaak is door alle rondgierende hormonen een beetje vertroebeld geraakt. Zeker nu iets over de helft al heel veel broeken te strak op mijn bolle babybuik gaan zitten, besloot ik toch zo'n verschrikkelijk ding van Mamalicious te bestellen. Ik sta er zelf ook van te kijken, haha! Al met al vind ik het trouwens best een leuk kledingstuk. Valt me werkelijk alles mee. Met een oud shirtje van Supermom eronder en een paar sleehaken van Crocs die ik ontving om een review over te schrijven, vind ik het vooralsnog best te doen. 

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest. 

12 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk weer allemaal! Ik blijf je ontzettend creatief vinden met outfits, ook al denk je daar zelf soms anders over. En, het staat je allemaal even goed! Dat cocoonen en terugtrekken (mobiel negeren om maar eens iets te noemen) heb ik ook. Weer. Hoort er vast bij ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een onwijs mooi buikje heb je! En ik vind ook dat je erg leuke kleding aan hebt. Steeds weer iets helemaal anders.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het zo leuk om buikfoto's te bekijken. Je buik is prachtig. En je kleed je super leuk, fijne stijl.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou Jess, thanks voor BellyFashion, m'n winkelwagentje zit al vol hahahaha. Ik had van de week een gewone tuinbroek aan, geen zwangerschapsding. Maar die zat me toch veel te strak bij m'n buik, helaas want ik vind ze eigenlijk wel tof hahaha. We gaan nu de zomer in dus ik denk niet dat ik een zwangerschapstuinbroek ga kopen... Of misschien toch voor de laatste maanden...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, graag gedaan ;-) Ik heb die tuinbroek idd gekocht met het oog op de laatste maanden. En uhhh... gewoon bevallen of keizersnede doet allebei nogal zeer dus zo'n losse broek leek me wel handig haha.

      Verwijderen
  5. Ongelofelijk! Dat die tuinbroeken nog bestaan!. Hij staat je nog best goed hoor. Binnenkort draagt iedereen ze weer ;-). Leuke foto's, goede outfits en een mooie buik.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind dat je er echt heel erg leuk en hip bij loopt! Alles staat je gewoon goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk allemaal weer! En je rockt de tuinbroek!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt zo'n mooi buikje! ^^ Leuke outfits, die maxi rok vind ik zo mooi bij je staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. je hebt altijd erg mooie outfits!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je bent zoooo mooi zwanger! Twintig weken al weer? Man, time flies!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...