woensdag 25 juni 2014

Maternity shopping at Asos, Zalando and Belly Fashion

Uh-oh... Ik blijf aan het shoppen! Is het niet voor Sam of de buikbaby dan is wel voor mezelf. Wat positiekleding betreft gaat het weer net als twee jaar geleden. Niets zit lekker en ik ben gefrustreerd vanwege het feit dat ik steeds mis grijp in m'n kast. Ik besloot een paar maanden geleden te investeren in wat leuke jurkjes omdat die langer te dragen zijn dan zwangerschapsbroeken. Verder schafte ik wat gezellige bovenkantjes aan om de kleding van twee jaar mee af te wisselen. Ik heb echter geen broek meer die me echt fijn zit en ook enkel vrij luchtige kleding. Ik ben geen koukleum maar een lekkere trui erbij is toch wel prettig. We wonen immers in het regenachtige Nederland en we weten allemaal hoe de zomers hier kunnen verlopen. En oh ja, Sam 2.0 wordt eind oktober of begin november verwacht. Misschien wel zo fijn om wat zaken in de kast te hebben hangen waar ik nog wat groeiruimte in heb want tegen die tijd ben ik vast in een kamerolifantje veranderd. Ik shopte er dus gezellig op los afgelopen week. Lange leve kortingscodes, wihoe... Hopelijk kan ik hier een tijdje mee vooruit want ik word er geestelijk gestoord van dat ik aan de gang blijf. Grrr!Als allereerste surfte ik natuurlijk richting mijn all-time favoriete shopsite Asos. Ik scoorde een trui die ik al weken op het oog had. Eindelijk was hij in de sale en ik besloot dat dat voorbestemd was. Toch??? Normaal gesproken haat ik hoog gesloten halslijnen maar doordat deze trui zo grof gebreid is, vind ik het toch wel luchtig ogen. Ook shopte ik een soort van tuniekachtig geval met een prachtige kleurencombo. Vind ik net iets gekleder dan een simpel shirtje. Ik heb de hoop dat dat ding ook enigszins buikverhullend is. Begrijp me niet verkeerd, ik ben trots op mijn babypens maar op sommige dagen heb ik gewoon niet zo'n zin om ermee te pronken. 


Jess, is dit een tuinbroek? Jij haatte tuinbroeken toch? Uhmmm, ik kan nog steeds niet zeggen dat ik wild ben van tuinbroeken maar ik begin er stiekem een beetje op terug te komen. Zodoende belandde dit exemplaar in mijn digitale winkelmandje op Zalando. Ik weet ook niet precies hoe en wat maar opeens had ik hem besteld en afgerekend. Hij is van Mamalicious en was eigenlijk te duur voor het mooi. Als dit echter de oplossing blijkt voor mijn positiebroekenprobleem dan heb ik dat geld er wel voor over. Ik houd nog even een slag om de arm omdat ik geen idee heb hoe dit kledingstuk qua maat valt. Het is en typisch gevalletje van je-moet-het-aanzien. Ik ben dus enorm benieuwd hoe het staat. Indien hij dezelfde pasvorm heeft als het geruite exemplaar van Salty Dog dat ik vijftien jaar geleden had, gaat hij per direct retour afzender. We will see! Ik houd jullie op de hoogte in ieder geval!Toen ik zwanger was van Sam had ik een tweetal yogabroekjes waar in heb gewoond. Jammer genoeg heb ik die weg moeten mikken omdat de gaten er in zijn gevallen. (Zolang doe ik dus met kleding...) Mijn buik is hypergevoelig op het moment en ik verlangde ernstig naar een comfortabel chillbroekje. Het aanbod daarin is vrij schaars dus ik nam genoegen met dit blauwe ding van Mamalicious dat ik besteld bij Belly Fashion. Inmiddels heb ik hem ontvangen en hij zit heerlijk! Precies waar ik naar op zoek was. Ik besteld er ook nog een matchend shirtje van hetzelfde merk bij. Ik voorzie dat je me in dit setje op warme en benauwde dagen kunt uit tekenen. Ik bid dat ik dit broekje tot het einde toe blijf passen. Al moet ik tegen die tijd waarschijnlijk aan een chillbroek met langere pijpen gaan denken. Ik ben nogal impulsief. Dat bleek maar weer toen ik een bestelling deed bij Asos. Twee weken geleden versierde ik mijn teennagels ter ere van het WK met nagelstickers. Hartstikke tof ware het niet dat die dikke buik gruwelijk in de weg zat. Maar ik ben niet eigenwijs hoor! Ik wurmde me in de meest bizarre houdingen en was enorm trots op mijn blauw gelakte nageltjes met oranje hartjes en kroontjes. Die harde buiken nam ik op de koop toe. Die buikbaby moet maar leren wat een beetje vaderlandsliefde inhoudt. Een goede leer voor de volgende keer, zou je denken. Ware het niet dat ik opeens twee nieuwe velletjes met die ellendige stickertjes kocht bij Asos. Don't ask me why! Maar leuk zijn ze wel ;-)

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

8 opmerkingen:

 1. Jaa tuinbroek! Ben benieuwd hoe hij staat, vind dat zo mooi bij zwangere!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, die trui van ASOS is wel gaaf! En oogt inderdaad luchtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Maar dat vind ik van al je kleding eigenlijk! Ik vind zo'n buik er altijd prachtig uitzien in zwangerschapskleding, behalve toen ik zelf zwanger was: toen stond niks leuk en voelde ik me een aangespoelde walvis haha! Heb je daar ook last van of valt het wel mee? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooooh jaa tuinbroek...
  daar woonde ik zo'n beetje in...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd naar de tuinbroek! Ik heb er zelf ook een - nee ben niet zwanger - maar als je 'em leuk combineert kan die onwijs tof staan. Mocht je toch twijfelen en de broek te duur vinden, bij ons in de kringloop kom ik vaak zwangersschaps(tuin)broeken tegen. Misschien een idee of ter compensatie voor al het geshop, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk!! Ben benieuwd naar de tuinbroek. Ik zag een leuke zwart witte chill broek bij de h&m. Misschien ook het proberen waard??

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...