woensdag 18 juni 2014

Let's triple those mirror shots

Toen ik zwanger was van Sam nam ik me heilig voor om van het begin tot het einde mezelf te fotograferen en de foto's te bundelen in een album. Het leek me prachtig om zo'n document van mijn zwangerschap te maken. Jammer genoeg heb ik na de 27 weken geen foto's meer gemaakt doordat ik toen in het ziekenhuis terecht kwam. Achteraf heb ik hier enorm van gebaald. Deze keer ben ik ook weer begonnen met het maken van die zogenaamde mirror shots. Ik heb me heilig voorgenomen om mijn stinkende best te doen om deze keer tot het einde kiekjes te blijven schieten in onze passpiegel. Waarschijnlijk is dit mijn laatste zwangerschap dus meer kansen heb ik niet. Het is nu of nooit! Hopelijk gaat het me lukken. De afgelopen dagen heb ik in ieder geval weer wat foto's gemaakt. Ik heb niet altijd tijd of zin om er een aparte blogpost van te maken dus daarom heb ik besloten af en toe wat foto's te bundelen. Tevens wil ik binnenkort een overzicht maken van de afgelopen twee maanden. Vooral als motivatie voor mezelf om het vol te houden. Ik vind het namelijk nu al geweldig om te zien hoe die pens van me gegroeid is de afgelopen tijd. Kijken jullie mee?


Deze foto is van zondag. Ik was hier officieel precies 19 weken zwanger maar eigenlijk een weekje verder. Het was zo'n ranzige, benauwde dag dus ik trok mijn favoriete jurk die ik van Miss Etam ontving uit de kast. Serieus mensen, ik houd van dit ding. Voor wat meer vorm deed ik een riem met studs van Mango om die ik in mijn studententijd tweedehands scoorde. Verder droeg ik oude, zwarte slippers van H&M die nodig aan vervanging toe zijn aangezien de zijkanten beginnen te rafelen. Oh ja, ik had die maxidress moeten strijken misschien...Maandag was het tijd voor een outfitje uit de oude doos. Alle items droeg ik ook toen ik zwanger was van Sam. Die roze skinny is zo verschrikkelijk niet mij maar hij zit wel goed. Ik bestelde hem twee jaar geleden op Asos in de veronderstelling dat hij koraal- of zalmkleurig was. Hij bleek in werkelijkheid echter hartstikke roze te zijn. Ik vergat hem terug te sturen en droeg hem toentertijd gewoon omdat het domweg een fijne broek is. Zonde om hem nu niet zo nu en dan uit de kast te toveren. Ik combineerde deze skinny van Asos Maternity met een grijze longsleeve van Otto en zilveren sandaaltjes van Havaianas. Lekker basic maar that's how we roll!


Vanmorgen koos ik voor mijn zwarte skinny uit de sale van H&M Mama. Ook zo'n heerlijke broek! Ik koos er een shirtje van Miss Etam bij uit van twee jaar geleden. Wederom niet heel speciaal maar ach, dat hoeft ook niet wat mij betreft. Ook nu ging ik weer voor mijn aftandse H&M slippers. Ach ja, zolang het maar lekker zit hè!

Even voor de mensen die me vroegen waarom ik geen normale foto's maak in plaats van die eeuwige spiegelfoto's. Tja, ik heb niemand om mij overdag met regelmaat op de kiek te zetten. En eerlijk is eerlijk, het is me ook teveel werk. Voor mij volstaat dit wel en uiteraard maakt mijn vriendje zo nu en dan ook gewone foto's van mijn buikje. Ik doe het op deze manier omdat dit haalbaar is voor mij. Ik ben geen fashionblogger maar vind het wel leuk om mijn outfits en buik vast te leggen tijdens deze bijzondere maanden. Goed, daarom dus...

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

17 opmerkingen:

 1. Ooooh had dat gezegd, ik had wel gewone foto's van je willen maken hoor! Wellicht nog steeds een goed idee om dat eens te doen? Lekker buiten.. dat zijn altijd mooie foto's!
  Maar heel goed dat je dit doet. Mijn voornemen is dat ook mocht ik ooit weer zwanger willen en kunnen worden.. meer foto's van mezelf maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je buikje zo mooi! En de mirror shots vind ik helemaal leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah zo mooi! Ik ben dol op bolle buikjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Als je op de foto wilt geef maar een gil ben zo bij je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik hou van spiegelfoto's, ik maak ook niet anders, inderdaad omdat er niet altijd iemand is die even een foto van me kan maken. Ik heb me ook voorgenomen meer foto's te maken, heb echt amper foto's van toen ik zwanger was van Ayden, zo jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het juist leuk, om deze foto's steeds langs te zien komen :) En iedereen neemt foto's op zijn eigen manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het leuk die spiegel foto's, en met mij vast meer mensen want zie ze ook op andere blogs voorbij komen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow wat ben jij mooi zwanger zeg! Die jurk staat je ook echt super. Ik wil dat ook ooit doen als ik zwanger ben, zo'n reeks foto's bijhouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik stoor me totaal niet aan je spiegelfoto's. Die jurk blijf ik echt geweldig vinden. Ik vind je echt mooi zwanger. Ik hoop dat het lukt om de fotoreeks te kunnen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. En dat geld ook voor mij.... Ik ben om de hoek hoor als je gewone foto's wilt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je al een mooie buik voor 19 weken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jammer dat je het de eerste keer niet hebt kunnen volhouden door omstandigheden. Hopelijk lukt het nu wel. Ik vind het alvast een superleuk idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zeker doen! A: Leuk voor later en B: Zo mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je moet er inderdaad van genieten al die foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie buik heb je al! Ik vind je maxi nog steeds super! Ik kan het ook niet laten om maar foto's te blijven posten van die steeds groter wordende buik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat zie je er elke keer weer leuk uit! Leuke kledingstijl heb je! Ik moet ook echt foto's gaan maken. Hebben 1keer foto's gemaakt toen ik ruim 11 weken was. Nu dus al 5 weken niet meer. Stom eigenlijk! Wij hebben niet zo'n grote pas-spiegel ga hm deze week nog aanschaffen. Anders heb ik aan t eind helemaal geen foto's.. Foto's elke week laten maken wordt hm niet, manlief is hele week weg voor t werk, en dan op zaterdag/zondag vaak geen zin.. als ik al vrij ben. Je hebt me enthousiast gemaakt met al je foto's! Ook al houdt ik er niet van om op de foto te gaan.. Groetjes Marloes

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...