dinsdag 3 juni 2014

Mirror shots
Vandaag ben ik officieel 17 weken en 2 dagen zwanger maar eigenlijk een dikke week verder. Zo langzaam als de tijd bij Sam leek te gaan, zo snel vliegt deze zwangerschap voorbij. Nondeju, ik ben al bijna op de helft! En ik groei goed! Buitengewoon hard durf ik zelfs te beweren. 
Gelukkig nog amper wat aangekomen in kilo's. Ook ditmaal ben ik afgevallen tijdens de eerste drie maanden. Dat zit er sinds ik niet afschrikwekkend misselijk meer ben wel weer aan maar ik ben tot op heden niet boven mijn startgewicht uitgekomen. Voor de nieuwsgierige aagjes, toen ik zwanger raakte van Sam woog ik 58 kilo. Toen ik afgelopen februari opnieuw in verwachting raakte, stond de teller op 59 kilo. Maar goed, zegt lang niet alles want bij Sam begon het ook pas aan te tikken na de 20 weken. Enne, dat heb ik mede door gezellig vocht vasthouden ruimschoots goed gemaakt de vorige keer, haha!
Vanmorgen heb ik eens een oude favoriet uit de kast getrokken. Deze mintgroene skinny van Asos heb ik heel veel gedragen twee jaar geleden. Uiteindelijk ben ik toen met 30 weken uit de tailleband gescheurd. Oepsie! Mijn handige mama heeft dat overigens netjes weer gemaakt. Hoewel deze broek flink gedragen is, kan hij nog wel een ronde mee. Wel merk ik dat de rek eruit is. Maar ach, hij is te leuk om niet te dragen. 
Verder draag ik een blauw tanktopje van New Look Maternity met een toffe open gewerkte achterkant. Zien jullie op de foto jammer genoeg niets van. Jullie zullen me dus op mijn woord moeten geloven wat dat betreft. Aan mijn pootjes prijken ook al een paar favorieten. Zilverkleurige sandalen van Havaianas. Ik kocht ze in 2011 in het surfdorpje Montezuma in Costa Rica. Ik ben sowieso al bezeten van de slippers van dit merk maar een bandje achter je hiel maakt ze helemaal comfortabel. Al met al weer een simpele outfit. Ik houd ervan, haha! 

(Note-to-self: maak die verrekte spiegel toch eens schoon!)

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

9 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...