vrijdag 13 juni 2014

We love Waxmelts.nl
Ik heb al eens vaker verteld dat ik verknocht ben aan lekkere geurtjes voor in huis. Geurstokjes, geurolie, geurkaarsen enzovoorts. You name it, we have it! Inmiddels heb ik ook een zwak ontwikkeld voor waxmelts. De geur van melts blijft namelijk zo lang hangen. Heerlijk! De wat sterkere geurafgifte van die gezellige meltjes is gelijk ook de reden dat deze review wat langer op zich heeft laten wachten. Ik ontving dit fijne pakketje van Waxmelts.nl al in maart. Juist ja, ik was toen net een paar weken zwanger en mijn reukorgaan leek wel het exemplaar van een bloedhond. Elke luchtje deed me walgen en resulteerde in een sprintje naar het toilet. Niet bepaald de juiste omstandigheden om een review over waxmelts te schrijven. 
De misselijkheid is niet weg maar wel flink afgenomen de laatste tijd. In zwangere toestand blijf ik erg gevoelig voor luchtjes maar nu mijn maag stabieler wordt, levert dat ook weer een voordeel op. Lekkere geurtjes ruik ik extra goed! Yihaaa! Tijd om eindelijk die goddelijke waxmelts soldaat te maken. Zo gezegd, zo gedaan! Ik heb het ontvangen pakketje weer tevoorschijn getoverd en de elf verschillende geuren uitgebreid getest. Vandaag deel ik mijn bevindingen met jullie. 
Ik mocht van de eigenaresse van Waxmelts.nl tien verschillende melts uitkiezen om te testen. Je hebt bij deze webshop belachelijk veel keuze en laat ik nu net niet goed zijn in het maken van keuzes. Na lang wikken en wegen, koos ik uiteindelijk de volgende geuren: Musk, Relaxation, CK One, Fairy Dust, Sea Spa, Babypoeder, Sunwashed Linen, Out on a Limb, Snow en Honeywash. Op basis van de door mij doorgegeven geuren kreeg ik als extraatje een melt met het luchtje Tijm. Tevens ontving ik een schattig geurzakje om in mijn kledingkast te leggen. Alle melts zitten in een klein plastic potje verpakt waarvan je het dekseltje gemakkelijk open kunt klikken. In eerste instantie was ik bang dat ik de melts moeilijk uit hun verpakking zou kunnen krijgen maar die angst bleek ongegrond. Een klein duwtje tegen de bodem is genoeg om de waxmelts er te doen uitploppen. En dan hoef je ze enkel nog in een brandertje te mikken en een waxinelichtje in de hens te steken. Simpeler kan bijna niet! (Het brandertje is trouwens van mezelf en niet van de webshop Waxmelts.nl. In case you wonder...)
De geuren van deze melts bevallen me uitstekend. Zoals jullie misschien al hebben kunnen opmaken, heb ik een voorkeur voor wat frissere geuren. Het moet voor mij in ieder geval niet te zoet en overheersend zijn. Een uitzondering daarop zijn misschien de geuren Musk en Honeywash. Desalniettemin weet ik uit ervaring dat ik honing en musk meestal heerlijk vind ruiken. Alle geuren zijn eigenlijk precies zoals ik had verwacht op basis van de beschrijvingen die te lezen zijn op de webshop. Alleen het luchtje Tijm vond ik persoonlijk iets tegenvallen maar goed, dat was een extraatje dus dat is niet erg. Overigens is deze geur niet onaangenaam. Het betreft hier alleen een melt waar ik zelf in eerste instantie niet voor zou kiezen. Als ik mijn favorieten zou moeten aanwijzen, kies ik voor Sea Spa, Babypoeder, Musk en Sunwashed Linen. 
Jammer genoeg ben ik door mijn uitgebreide testsessie door mijn voorraadje waxmelts heen. Boehoe! Ik kan bijna niet wachten om een nieuwe bestelling te plaatsen. Er zijn nog zoveel geuren die ik graag eens zou proberen dat het wederom moeilijk kiezen zal zijn. Ik houd jullie op de hoogte!

Als jullie nog prangende vragen voor me hebben, schroom dan niet deze hier te stellen ;-)

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Waxmelts.nl
Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

3 opmerkingen:

  1. Lijken me heerlijke geuren! Jammer dat het geurtje Tijm iets tegen viel... Ik zou eens wat van deze kaasrjes moeten bestellen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke geuren, ik heb er ookal een paar keer besteld.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh heerlijk! Ik ben ook zo'n fan van melts! Vorige week weer een stel Scentchips gehaald, omdat ik vooral kaneel en vanille had, en dat is niet echt zomers natuurlijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...