woensdag 4 juni 2014

Oops I did it again! Maternity shopping at Asos...


Een paar weken geleden deed ik al een bestelling bij Asos. Ik had echt wat extra positiekleding nodig en ging toen voor een drietal jurkjes en een topje. Toch ben ik inmiddels tot de ontdekking gekomen dat ik nog wat bovenkantjes kon gebruiken. Zeker met het gekke, wisselvallige weer van de afgelopen weken. Ik heb nog wel het nodige spul van mijn vorige zwangerschap maar dat is allemaal goed gedragen. En ik moet nog even hè! De kortingscode van Asos die ik vorige week in mijn mailbox ontving, kwam dan ook als geroepen.
Deze keer ging ik opnieuw voor een donkerblauw topje van New Look. Nooit geweten dat dit merk zulke fijne, goedkope positiekleding heeft. Echt een aanradertje! Verder mikte ik een witte lange top van Mama Licious in mijn mandje. De achterkant is deels opengewerkt. Dit lijkt me een heerlijk, luchtig ding als het straks weer warmer weer wordt. Stiekem heb ik ook een beetje de hoop dat dit geval voor mij lang genoeg is om als jurkje te dragen. Ook een grijs wijdvallend shirt van Asos klikte ik naar huis. Ik heb nog een witte driekwart broek van twee jaar geleden waar ik niet zoveel op heb. Hopelijk staat dit gebeuren daar leuk op. 
En uhhh... vanuit het niets zat er ook een maxidress van Mama Licious in mijn online boodschappentas. Heel apart! Omdat ik het zo'n leukerd vond, is die tevens onderweg naar Nederland. Hopelijk is hij niet al te lang want ik zou het zonde vinden als er aan de onderkant een hele gekleurde baan vanaf zou moeten. Ach, we zien het wel. Hij kan altijd weer per kerende post terug de Noordzee over. 
Ik vind trouwens dat blonde model van de foto's echt prachtig al vermoed ik dat ze niet daadwerkelijk zwanger is maar gewoon een nepbuik draagt. Nu wil ik opeens mijn donkere haar inruilen voor van die lange, lichte manen. Hopelijk staan mijn bestelde kleertjes evengoed aardig bij mijn donkere uiterlijk. 
Toen ik een beetje de site van Asos zat door te klikken, realiseerde ik me bovendien ineens dat ik echt zo'n praktische mama ben geworden. Jaren geleden was dit mijn favoriete webshop maar nu bestel ik er zelden meer. Ze hebben best wel hippe en fancy dingen en bij veel items denk ik in eerste instantie: whaaaa, dat is tof! Om me vervolgens te realiseren dat het wel leuk is maar niet handig. Dus geen lange oorbellen, kettingen, voetsieraden, pijnlijke schoenen, hoedjes en aparte kleding voor Jess. Oh boy, ik ben een moeke haha! (Did I just say that?) Hebben meer mama's met kleine kinderen hier last van? Mij kun je in ieder geval uittekenen in comfortabel schoeisel, mijn haar in een staart en een makkelijke outfit...

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

15 opmerkingen:

 1. Precies mijn gedachte toen ik de fotoos bekeek, mooi model, maar zo ziet een zwangere er bijna nooit uit van achter. Ik niet in elk geval haha! Bij mij zijn het de laatste loodjes, dus ik probeer niet zoveel kleding meer te kopen, maar als je nog effe mag is het zo fijn! Geniet ervan, van je bestelling en je buik, bedoel ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha heel herkenbaar hoor, ik ga ook voor praktisch en comfortabel. Asos ken ik niet, moet ik ook nodig maar eens gaan kijken.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh mooi items heb je geshopt! Ik ga asos onthouden voor als ik weer zwanger mag zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhhhhhhhhhhh, ik wil ook! Ik heb nog best veel, en heb wat dingen bij de H&M besteld die nog in de lucht hangen. Maar als ik dit zie ... Ik heb er nog nooit iets besteld bizar genoeg. Hier toruwens ook een moeke, hoewel Olivia zelfs kleine oorbellen uit mijn oor trekt. Irritant!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eens over de nepbuik en anders ziet ze er echt fantastisch uit! :) Leuke spullen heb je uitgezocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die jurk is leuk! Blijf trouwens maar gewoon donker hoor. En tja comfortabel is prettig maar gelukkig kan vrouwelijk en comfortabel wel samen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke items, ben benieuwd hoe ze je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toch fijn dat ook positiekleding heel erg leuk kan zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt weer mooie kledingstukken besteld! Ik heb de eerste 2 jaar na mijn zwangerschap nog "gemakkelijke kleding en schoenen aan gehad". Nu paar jaar verder besteed ik gelukkig weer wat meer tijd aan mij zelf :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je bent lekker aan het shoppen, love it!
  Ik kocht mijn positiekleding vooral via marktplaats en liep veel in hetzelfde, maar ach, ik voelde me ook zo belabberd dat ik de moeite niet nam om er nog een beetje fatsoenlijk uit te zien haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laat ik het stellen, probeer maar eens een foto te vinden op mijn blog van na de 27 weken zwangerschap van Sam haha! Dan weet je hoe ik er bij liep/lag de laatste maanden. Die foto's vind je namelijk niet ;-)

   Verwijderen
 11. die 2de top vind ik echt geweldig....
  En natuurlijk mag je er een beetje leuk bij lopen ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah mooie items voor maternity hoor. Die maxi jurk en dat laatste shirtje zou ik ook zo dragen, zwanger of niet hehe

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...