donderdag 26 juni 2014

Instagram diary #32

Ik ben een fervent gebruiker van Instagram. Iedere week deel ik daar foto's uit ons dagelijks leven en de foto's die ik met deze app maak, deel ik ook altijd in een diary op mijn blog. Vandaag is het tijd voor deel #32. Ik heb een rustige week achter de rug en ik vrees ook nog veel rustige weken in het verschiet. Ik ben flink terug gefloten door mijn lijf. Iedere inspanning mag ik met harde buiken bekopen en tja... dat is toch een reden om verplicht wat gas terug te nemen. Helaas! Als ik dat echter moet doen om een herhaling van mijn vorige zwangerschap te voorkomen dan doe ik dat. Kijken jullie mee naar mijn week? Mochten jullie nog niet bevriend met mij zijn op Instagram, schroom dan niet om me te volgen ;-)


Vorige week zondag was het Vaderdag. Sam besloot voor het mooi iets te vroeg om zijn vader eens flink te verwennen. Dat blije koppie toen hij papa (check dat slaaphoofd!) cadeautjes mocht geven, maakte gelukkig wel veel goed. 


Die dag besloot ik een kledingrek uit de garage te halen zodat ik daar alle (positie)kleding op kon hangen welke ik nog paste. Was die frustratiemomentjes voor mijn kledingkast meer dan zat. Ik ga me in december pas weer eens bezig houden met de meuk die daarin hangt. 


Mijn goede voornemen is om veel fotootjes te maken van mijn groeiende buik dus ik spam heel IG plat met mijn selfies. Zondag trok ik mijn favoriete maxidress aan. 


's Avonds was ik flink misselijk. Goh verrassend, bluhhh! Ik werkte toch dit gezonde prutje naar binnen zodat ik niet met een hongergevoel naar bed zou gaan. Was tevergeefs overigens...


Huh? Sam!!! Zit je daar nu in de vensterbank met mijn kaarsenhouder in de vorm van een paard te spelen? Zucht... 


Vorig weekend ging ook deze fijne winactie online. Altijd leuk!


Tja, het is een rampenplan maar ik houd gruwelijk veel van hem. Ik zou hem gewoon op willen eten!


Ik breng mijn voornemen goed in de praktijk, haha! Deze broek vind ik eigenlijk niet zo mooi. Hij is nog van twee jaar geleden en toen bestelde ik met mijn domme hoofd de verkeerde kleur. Hij zit op zich wel lekker dus ik trek hem toch zo nu en dan maar aan. Alleen Jezus, die kleur! Ughhh!


Buikjesspam!!!


De Bakker Bart weer even gesponsord! 


Sam is nog geen twee maar wil al dolgraag naar de basisschool achter ons huis. Hij speelt er ook graag met een paar jongetjes na schooltijd die stug blijven roepen: 'Oh nee, die baby komt weer met ons voetballen!' 


Ja wat?!? Mijn brood is op hoor! Pré-peuter-puberteit-perikelen...


De nacht van maandag op dinsdag deed ik geen oog deed. De volgende morgen moest ik namelijk aantreden in het ziekenhuis voor de 20-weken echo. Alles was in orde en ook kregen we te horen dat zoonlief een broertje krijgt. Wow! Eindelijk kon ik op mijn (blauwe) wolk kruipen. 


Nagellak is niet alleen voor meisjes hoor! Mama's verzameling is blijkbaar ook een prima erfstuk voor zonen. Pak van mijn hart, haha!


Natuurlijk schreef ik ook een blogje over het geslacht van mijn buikbewoner. 


En ook shopte ik die dag de Prénatal leeg omdat ik vond dat we de goede echo moesten vieren. Zo klein weer allemaal!


Zoals ik al zei, ik was goed bezig met mijn buik-selfie-mirrorshots-whatever-projectje...


Woensdagmorgen liep ik met Sam een grafeind naar het kanaal om vervolgens zeiknat te regenen. Het kon me echter niets schelen. Ik liep echt op wolkjes die dag nadat we 24 uur ervoor te horen hadden gekregen dat alles prima gaat met de buikbaby. 


Oops, I did it again! Een sapje gehaald bij Bakker Bart. Het is ook zo verdraaid lastig om zelf een paar sinaasappels uit te persen, ahum, ahum...


Woensdagmiddag vertrok ik naar Bilthoven omdat we daar voetbal zouden gaan kijken. Ik ging eerder in de hoop dat Sam nog even zijn oogjes dicht zou doen. Uiteindelijk liep oma een rondje met hem en wonder boven wonder viel hij in slaap. Een unicum!


We aten die avond kip kerrie! Nee grapje, we gingen nog even bij de kippetjes kijken bij mijn schoonouders in de straat. 


Guess who is happy?!?


Donderdag chillde ik in deze oude trui en een legging van de Zeeman. Het past nog net! 


Ook donderde ik wederom een diary in elkaar. Je bekijkt hier deeltje #31.


Sam doet niets liever dan op z'n fietsje door de tuin racen. En met racen, bedoel ik ook echt racen. Hij haalt bizarre snelheden op dat ding. Binnenkort maar eens bij de gemeente een snelheidsbeperking aanvragen voor deze stuntpiloot. 


Geen zin om eten te koken dus ik mikte dit in de oven en het het was GOD-DE-LIJK! Yum!


Jeetje, soms besef ik me opeens hoe groot Sammie alweer is. Voor mijn gevoel is hij nog mijn kleine baby maar als ik hem dan gezellig zie spelen met die kleine dingetjes, wordt me duidelijk dat hij alweer bijna een peuter is. Anyways, daarom hebben Maarten en ik maar een nieuwe baby gemaakt. Sam werd te groot, haha ;-)


Voor de verandering trok ik een stel sleehakken aan. Stiekem ben ik een hakkenhater maar deze zitten wel fijn. Ik ontving ze van Crocs en schreef er een  verhaaltje over. 


Ook typte ik een blogjeover de babybuit die ik vorige week bij elkaar shopte. 


Dit arme beest moest naar de dierenarts omdat hij in twee dagen tijd zijn rechterachterpoot helemaal kaal had gebeten. Ai! Meneer blijkt een vlooienallergie te hebben. Best een beetje sneu. Vond ik overigens ook van de 115 euro die we moesten aftikken maar goed, het beestje is nu weer blij en gelukkig. Is ook wat waard, nietwaar?


Vriendlief is sportdocent en blijkbaar is het dan genetisch bepaald dat het geen uitleg behoeft hoe je als zoon als een malle tekeer moet gaan met zo'n irritant fluitje. Nondeju, wat een herrie! Pfff...


Wederom geen puf om te koken. Nadat ik Indonesische saté had gemaakt, schoof ik maar een stel ovenpatattekes de oven in. Er hadden nog geroosterde sesamzaadjes overheen gemoeten maar die bleken op te zijn. 


Zzz...


Na het geweld van die ovenpatatjes in mijn zwangere maag op vrijdagavond, luidde ik het weekend in met een sapje van sinaasappelsap en aardbei. Dat viel beter! 


Ook dook ik alleen de stad in voor een uurtje. Serieus, ik vind het soms zo fijn om even in m'n eentje op stap te gaan. Moet ik vaker doen. Hopelijk werkt dat lijf van me nog even mee want Maarten heeft volgende maand pas vakantie. 


Onze wc-verbouwer aan het werk. Hij heeft loodgieterambities, denk ik...


De mannen op zoek naar eendjes om het oude brood bij te dumpen <3


Zaterdagavond aten we mosterdsoep. We eten sowieso veel soep de laatste tijd omdat alles niet zo lekker wil vallen bij mij. Het receptje kun je hier terugvinden. 

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

10 opmerkingen:

 1. Ik vind je foto's altijd zo leuk! Nog gefeliciteerd met het nieuws dat de buikbaby een jongetje én gezond is, wat een fijn gevoel moet dat zijn zeg. Met welke app bewerk je je foto's eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's. Geniet maar lekker van je zwangerschap, het zal super worden met de twee jongens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die prenatal buit! Fijn dat de echo goed was. Hopelijk kun je ook nog van je zwangerschap genieten. Ik hoop ook echt dat het deze keer wel volgens het spreekwoordelijke boekje gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die broek eigenlijk wel leuk staan! Ik zie iedere keer je kookkunsten voorbij komen op Instagram en het ziet er altijd heerlijk uit! Een idee om die recepten te delen? (Alsjeblieft??? haha ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's weer vooral van Sam en dat hij zo druk bezig is met je nagellak :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heerlijk overzicht...
  Sam is toch zo'n lekker ding (val in herhaling he)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nogmaals van harte met de goede echo, fijn joh!! En ook ik vind die broek echt leuk bij je staan, je kunt het hebben ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, stop met zeuren over die kleur van die broek want hij staat je gewoon prima. En...altijd als ik een Bakker Bart zie moet ik aan jou denken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ben je toch prachtig zwanger!! Ik vind jou foto,s altijd zo leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...