zondag 29 juni 2014

Goody Good Stuff is good stuff!Snoepen hoort erbij in het leven vind ik. Ik heb zo mijn voorkeuren om mijzelf zo nu en dan mee te verwennen. Zo maak je mij zielsgelukkig met een zak chips of een kaasplankje. Ik ben geen enorme zoetekauw maar ik ben niet vies van een beetje suiker. Mijn naam is namelijk Jess en ik ben net een kliko. Ik eet alles hoewel mijn zwangerschapshormonen mijn eetlust momenteel een beetje indammen. Neemt niet weg dat ik hartstikke blij was dat we een lading snoepgoed van Goody Good Stuff ontvingen om eens te onderzoeken of dat ook lekker zou zijn. Uiteraard had ik een enthousiaste vrijwilliger in de vorm van vriendlief op de bank zitten om mee te werken aan dit experimentje. 
Snoep blijft snoep en dat geldt ook voor al het lekkers van Goody Good Stuff. Het is echter een feit dat de heerlijkheden van dit merk vrij zijn van gluten, lactose en gelatine. Verder worden er natuurlijke kleur- en smaakstoffen gebruikt zoals bijvoorbeeld paprika-extract en concentraten van zwarte bes en wortel. En mensen, dat proef je! Kijken jullie mee naar het assortiment van Goody Good Stuff?


Hier zien jullie de (koala)gummibeertjes en kersen van Goody Good Stuff. Heel tof dat dit merk herkenbaar snoepgoed maakt net zoals de grote namen in snoepjesland. Ik kan me zo voorstellen dat wanneer je je koters een alternatief wil aanbieden dat een stuk makkelijker gaat als de lekkernijen een even tof uiterlijk hebben. Ik vind zowel de beertjes als kersjes lekker smaken. Het zijn niet mijn favorieten maar wel goed te hachelen. Ze zijn wat minder zoet dan het snoepgoed dat in grote getale in de supermarktschappen te vinden zijn. Wat mij betreft een pré want ik ben niet zo'n fan van mierzoete snoepjes. Van deze exemplaren krijg ik in ieder geval niet het gevoel dat mijn tanden spontaan uit mijn mond vallen. 


Verder zijn er ook snoepjes van dit merk te krijgen in de vorm van cola flesjes en perziken. Tevens is er een zure mix te vinden in het assortiment van Goody Good Stuff. Wederom hele herkenbare zaken voor kinders. Ik ben zelf een groot fan van de zure mix. Echt heerlijk! Ik ben dol op alles dat zuur is en geloof me, deze snoepjes zijn zuur. Misschien iets minder geschikt voor kleintjes maar aan de grotere, innerlijke mens moet ook worden gedacht. Ook de cola snoepjes kunnen mij als liefhebber van dit drankje wel bekoren. Als je mij in de Jamin dropt en me een snoepzak laat vullen dan zal ik er altijd cola flesjes in mikken. Yum! Tot slot zijn er de perzikjes. Iets te zoet naar mijn smaak maar alsnog wel lekker. 


Goody Good Stuff heeft ook gedacht aan kleine uitdeelzakjes. Je kunt een verpakking kopen met daarin circa 8 minizakjes met cola flesjes en gummibeertjes. Handig om mee te nemen of standaard in je tas te hebben zitten om je kinderen mee om te kopen als ze vervelend zijn. Persoonlijk vind ik het jammer dat er maar twee smaken vertegenwoordigd zijn in kleine verpakkingen. Ik had die zure mix ook graag in zo'n klein zakje gezien om te voorkomen dat ik in één keer een grote zak leeg graas. Maar goed, dat heeft meer te maken met mijn voorkeur en uhhh... zelfbeheersing. 


Een paar dagen terug probeerde ik trouwens iets geinig uit. Nu het warme weer weer in aantocht is, vliegen de zelfgemaakte ijsjes je om de oren. Al een tijdje terug had ik bedacht dat ik eens ijsjes wilde maken met snoepjes erin. Vroeger had je dat soort ijsjes van Ola met Lion King figuurtjes erin. Mijn oma kocht deze vroeger altijd voor ons en mijn broertje en ik vonden die dingen te gek, haha! Anyways, ik besloot een paar gummibeertjes van Goody Good Stuff op te offeren aan dit experiment. Ik toverde mijn ijsjesvormen onder het stof vandaan en vulde deze met cranberrysap en een stuk of vijf snoepjes per ijsje. Vervolgens gooide ik de hele handel in de vriezer. Wel, ik kan jullie vertellen dat er een stel geslaagde ijsjes voortkwamen uit deze actie. Ik vond de gummibeertjes in combinatie met het zure cranberrysap een dikke aanrader. Ik heb mijn nieuwe zwangerschapscraving gevonden hoor! Goody Good Stuff is good stuff! Yihááá!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Goody Good Stuff.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

8 opmerkingen:

 1. Ben wel heel benieuwd wat er nou precies aan ingrediënten in zit. Wil mijn kinderen graag wat gezondere alternatieven aanbieden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verschilt per soort. Er zit wel gewoon suiker in overigens. Helemaal gezond is het dus niet maar het is allicht beter dan andere snoepjes.

   Verwijderen
 2. Mm wij hadden de gummy bears laatst, smaakt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd niet zo van zoete snoepjes, ben zelf meer van de chocolade en hartige lekkernijen. Maar deze snoepjes zien er wel heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Interessant. Ik ben namelijk ook niet zo'n zoetekauw, maar soms even lekker kauwen is niet verkeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha grappig dat je ze hebt omgetoverd tot ijsje, lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt wel goed die snoepjes :) Als ze tegenkom, zullen wij ze ook een door het testpaneel halen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. klinkt heerlijk al die snoepies haha liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...