zondag 22 december 2013

Winactie geboortemuisjes van De Ruijter





Gisteren ontving ik een supergaaf pakketje van De Ruijter. Wie is er niet groot geworden met de befaamde gestampte muisjes en chocoladevlokken op brood of op een beschuitje? De Ruijter is ook de producent van de blauwe en roze geboortemuisjes. Op dit moment loopt er een leuke actie op Facebook waarbij je een persoonlijk doosje muisjes kunt ontwerpen met naam en geboortedatum. Ik ontving een pak blauwe muisjes met de naam en geboortedag van mijn zoon. Heel bijzonder omdat het zo persoonlijk is.
In samenwerking met De Ruijter mag ik maar liefst tien van deze gepersonaliseerde pakjes geboortemuisjes weg geven ter waarde van 7,50 euro. Te gek! Het zou dus zomaar kunnen dat je binnenkort een berichtje van mij krijgt met de mededeling dat je één van de gelukkige winnaars bent van deze winactie. 
Je hoeft trouwens niet per sé mee te doen voor je eigen kind. Het is ook mogelijk om een pakje muisjes te ontwerpen voor een neefje of nichtje, een kindje van een vriendin of desnoods je huisdier. Lees hieronder wat je precies moet doen om mee te dingen naar zo'n fantastisch doosje geboortemuisjes.

1. Like In a flow around the world op Facebook en/of Bloglovin'.
    Je maakt een extra kans door dit bericht te delen dus spread the word!

2. Laat een comment achter waarin je vertelt dat je meedoet.

Ik geef vijf gepersonaliseerde pakjes weg via mijn blog en vijf pakjes via Facebook. Je maakt dus een extra kans wanneer je op twee manieren besluit mee te doen. Je kunt echter maar één doosje geboortemuisjes winnen. 

Deze winactie loopt tot vrijdag 27 december. Ik maak de winaars bekend op mijn blog en op Facebook. Heel veel succes allemaal!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met De Ruijter.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

17 opmerkingen:

  1. Ah wat leuk zeg! Ik wacht nog even een paar jaartjes voor mijn eerste kindje maar dit wel heel erg leuk :) Succes aan de deelnemers

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke actie!! Ik zou ze moeten bewaren voor mijn kleinkinderen dan :) LOL.

    Succes voor alle zwangere deelnemers!! Mooie kans, vind ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke actie, helaas zal ik hem dan nog wel heel lang moeten bewaren, maar ik wens iedereen die meedoet heel veel succes. Wat een leuke en unieke kans!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het een leuke actie en ik vind ze ook gewoon lekker. Ik ben dan wel niet zwanger of moeder, maar ik doe toch lekker mee. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke winactie! Ik doe graag mee! Heb hem op twitter gedeeld en op facebook :) Mooie manier om dit in de herinneringsdoos te doen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier gaat het doosje ook in de bewaarbox inderdaad. Vind het echt heel leuk en uniek.

      Verwijderen
  6. Super leuk! Ik heb er al 1 gewonnen dus ik laat hem aan me voorbij gaan! Succes iedereen. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke actie! Als ik win heb ik een leuk cadeautje voor m'n zwangere zusje!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Helemaal leuk. Ik doe dus mee, ook al ben ik niet zwanger.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk, ik doe mee! Een heel goede vriendin die ik al 15 jaar ken is zwanger van haar eerste kindje, dus ik wil haar hier graag mee verrassen. Tof!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit is inderdaad een leuke veraasing dan. Ik vond het echt super om te krijgen.

      Verwijderen
  10. Ik vind ze zo leuk! Daarom laat ik hier ook lekker een berichtje achter! Dubbele kans ;)! Ondanks dat Ayden te vroeg geboren is, ben ik wel heel trots op zn geboorte datum, dit zou dus een leuke herinnering zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo'n leuke actie van de ruiter. Ik heb er van de week al een gewonnen op een andere blog :) kijk nu al uit om het pakje ook echt te gaan bestellen volgende maand :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik doe mee! Ook al wordt mijn zoin binnenkort alweer een jaar... ook baby-af!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik doe ook mee (nog op de valreep)!! Voor een van mijn dochtertjes. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...