maandag 30 december 2013

Instagram diary #9

Sinds kort ben ik te vinden op Instagram. Iedere week plaats ik een overzichtje van de foto's die ik met deze app heb gemaakt op mijn blog. Ik blijk een voorliefde te hebben voor foto's van mijn kleine man. Wanneer jullie het leuk vinden om mee te genieten van mijn dagelijks leventje, lees dan snel verder en vergeet vooral geen vriendjes met me te worden ;-)


Nieuwe blousjes gescoord met fijne korting voor Sam. Yep, ik ben fan van de Hema!


Op zaterdag bereidde ik een enorme pan pastasaus om mee te nemen naar een Amerikaans feestje bij mijn zwager en schoonzus. Achteraf bezien had ik natuurlijk weer eens veel te veel gemaakt. We konden er nog dagen van eten haha!


Sam staart nog maar eens naar alle vallende regendruppels. 


Vrienden op de Amerikaanse party bij mijn zwager en schoonzus thuis.


Mijn vriend, mijn zwager en Bastiaan waren uiteraard te vinden bij de tafel met hapjes.


Sam hadden we gezellig meegenomen maar helaas had hij niet zo'n goede avond. Zijn derde kies kwam door en hij deed niets anders dan huilen en extreem ranzige luiers produceren. Beetje sneu! We zijn dan ook niet lang gebleven.


De restanten haha!


Van De Ruijter ontving ik een gepersonaliseerd pakje geboortemuisjes voor Sam. Eerder deze week heb ik middels een winactie 10 doosjes mogen verloten onder mijn bezoekers. Wat een feest!


Op zondagmorgen was er eindelijk gelegenheid om uit te slapen. Sam besloot na de ochtendvoeding lekker in slaap te vallen naast papa en mama en zodoende konden we gezamenlijk nog even verder knorren.


Sam's nieuwe hobby is torentjes bouwen (en afbreken) met Duplo of Megablocks. Lekker bezig, dat kind van mij.


Zondag was er een kerstmarkt in Leusden. Mijn vriend en ik vonden er weinig aan maar Sam was zwaar onder de indruk van dit grote paard.


Wat een werk zeg, kerstcadeautjes inpakken. Pfff!


En wat doe je dan als die rotkies van je kind doorkomt. Juist, knuffelen, voeden en je laten gebruiken als matras. Met liefde overigens!


Maandagmorgen sprak ik af met enkele vriendinnen met kinderen om te gaan ontbijten bij Ikea. We vormden een flinke stoet voor de lift met vier vrouwen en zes koters. 


Sam op onderzoek in een soort van speelhoek in het restaurant van Ikea.


Lekker hoor, ontbijtjes van een euro ;-) 


Ik zocht de bewaardoos van Sam op met onder andere zijn spulletjes uit het ziekenhuis. Dat deed ik omdat ik het doosje geboortemuisjes van De Ruijter erbij wilde doen. Stiekem best emotioneel om al deze dingen weer in je handen te hebben. Wat gaat de tijd toch snel. Snif!


Heerlijk zo'n vader die vakantie heeft. Lekker relaxen met papa op de bank! (En mama eindelijk een beetje tijd voor haarzelf...)


Knuffelen met zijn pandabeer. Sam is een jongetje dat helemaal verliefd is op knuffelbeesten. Hoewel ik er zelf niet zoveel mee heb, is het een genot om zijn gekroel te mogen aanschouwen.


Ik moest even moed verzamelen om mezelf een beetje Kerst-proof te maken maar het is gelukt hoor! Wat heb ik toch een hekel aan harsen en epileren, bah, bah, bah...


Dindagmorgen stond de postbode voor de deur met een enorme doos met cadeautjes van HippeMamaShop. Superlief! Ik was helemaal onder de indruk. 


We ontvingen een opbergbankje in de vorm van een safaribus en een superleuk boekje van Jellycat met verschillende staarten. Ik had een poosje geleden laten vallen bij de eigenaresse van HippeMamaShop dat ik dat boekje zo gaaf vond. Helaas was het toentertijd uitverkocht maar lieve Miriam had het onthouden. 


Tja, geef Sam iets in de vorm van een doos en hij klimt erop. Hij is in ieder geval helemaal happy met zijn cadeau. 


Sam en mijn moeder lezen gezamenlijk een boekje op kerstavond. Als Sam geconcentreerd is, piept zijn tongetje tevoorschijn. 


Time flies! Vorig jaar vierden we Kerst met een baby van net 4 maanden. Wat een verschil met die lopende dreumes die we tegenwoordig in huis hebben.


Henkie is de kitten van mijn ouders. Zoals gewoonlijk pikte hij het speelgoed van Sam in en ging Sam aan de haal met het kattenspeelgoed. 


Na het ontbijt op Eerste Kerstdag gingen we met de hele familie cadeautjes uitpakken. Wat een enorme berg pakjes. Ik was bang dat Sam helemaal los zou gaan maar dat viel alles mee. Hij heeft iedereen heel lief geholpen met uitpakken en gespeeld met het inpakpapier.


Van mijn broertje kreeg Sam een knuffel van Bumba met muziek. Sinds kort is Sam dol op deze clown en hij was dan ook helemaal overdonderd door dit cadeau. Jullie begrijpen waarschijnlijk wel dat als mijn broertje eenmaal aan de kinderen gaat, deze tante ook een fijn speeltje met lichtjes en geluid komt brengen. In de kraamweek mwuhaha!


Mijn kerstoutfitje! Voor de verandering besloot ik eens een jurkje te dragen. Normaal gesproken draag ik enkel jurkjes en rokjes in de zomer maar met een legging en laarzen eronder was het best te doen. 


Sushi maken met mijn broertje en schoonzusje bij mijn ouders thuis. Zo lekker!


Sam heeft een radar voor dingen met wielen. Zelfs de stofzuiger is niet veilig. Hier zie je mijn vader de woonkamer onder handen nemen terwijl Sam gezellig meerijdt. 


Opa-kleinzoon-momentje <3


Mijn moeder toverde 's middags de sjoelbak tevoorschijn die nog van mijn opa en oma is geweest. Sam zag er vooral een hele grote vormenstoof in. Dikke pret samen met papa en de kat. 


Na het sjoelavontuur vertrokken we richting mijn schoonouders. Daar werd vrolijk verder gespeeld! Handig hoor, van die opa's en oma's die gewoon een bak speelgoed hebben klaar staan. 


Gourmetten met de schoonfamilie. Dit zijn mijn schoonouders trouwens. Mijn schoonvader kijkt heel serieus maar ondertussen. (Koene, ik weet dat je dit leest ;-))


Lekker bakken en braden met z'n allen. 


Weer die serieuze blik...


Schone broers...


De dag na Kerst liepen vriendlief en ik een rondje door de regen en gingen we even langs wat winkels. 


Oh boy, ik ben echt enorm verwend door mijn familie en schoonfamilie. 


En ook Sam kreeg kerstcadeautjes van zijn opa's en oma's en ooms en tantes. Wat een kleine verwende draak is het toch haha!


's Middags kwam oom Sjoerd nog even op visite en die ontkwam niet aan een demonstratie van Bumba. 


Het is vrijdagavond en je bent in de kracht van je leven. Wat je dan doet? Je gaat los met de Duplo van je zoon. Heerlijk om ongestoord te kunnen bouwen zonder een kleine sloper in de buurt. Check ook even de verschillende verdiepingen!

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

14 opmerkingen:

 1. Haha mag ik zeggen dat ik deze tot nu toe het leukste vind!
  Erg leuke dagen heb je gehad zie ik wel XD

  ps de hema is geweldig he, zie er ook altijd erg veel leuke dingetjes.. vooral voor jongetjes haha dus ik moet toch ook even erdoorheen dat ik naar de meisjes kant ga ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat mag! Ik ben ook fan van Hema. Die kleertjes blijven echt supergoed in de was. In tegenstelling tot die van de Hennes en H&M.

   Verwijderen
 2. Leuke foto's! Haha vet leuk dat huis van Duplo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks, ik heb me er flink op uitgeleefd haha!

   Verwijderen
 3. Leuk overzicht. Vooral die foto van Sam met zijn opa vind ik erg mooi enne mooi kunstwerk hoor van Duplo hahaha. De volgende dag was het zeker weer gesloopt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, hij kwam 's morgens beneden en heeft het vol bewondering weer gedemonteerd haha! Maar hij was er van onder de indruk ;-)

   Verwijderen
 4. Leuke en gezellige foto's! Wat een boel cadeaus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, echt veel hè! We gingen het 's morgens neerleggen en pas toen zagen we wat een berg het was. Beetje asociaal wel ;-)

   Verwijderen
 5. Leuke foto's! Zo te zien heb je een leuke kerst achter de rug. Mooi jurkje! Leuke kleren koop je voor Sam. Het lijkt me echt super om kinderkleren te kopen. Soms sta ik in een winkel en zie ik zoveel mooie kleertjes. Maar ja, zou wat stom zijn om dat nu al te kopen, haha x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het is inderdaad leuk al baal ik soms wel dat hij dingen maar zo kort kan dragen. Het is juist leuk om te shoppen als je zwanger bent of met je kindje. Als je het nu zou kopen dan mis je dat. Maar ik snap de verleiding zeker.

   Verwijderen
 6. Leuk om te zien! Wat leuk van die gepersonaliseerde muisjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...