vrijdag 27 december 2013

And the winners are...Vandaag maak ik de winnaars bekend van de winactie in samenwerking met De Ruijter. Van dit bedrijf mocht ik maar liefst 10 gepersonaliseerde doosjes met geboortemuisjes weggeven. Een hele toffe prijs als je het mij vraagt. Het liefst had ik aan iedereen die heeft mee gedaan zo'n pakje cadeau gedaan maar helaas gaat dat niet lukken. Desalniettemin mag ik een aantal dames heel blij maken. 
Ik zal jullie niet langer in spanning houden. De winnaars zijn... *tromgeroffel*... Roos, Fleur, Jacolien, Miriam, Wendy, Helen, Nicole, Lonneke, Deborah en Mariëlle. Van harte gefeliciteerd! Zouden jullie even contact met mij willen opnemen? Dit kan middels een mailtje of een privébericht via Facebook. Ik zorg er dan voor dat jullie dit weekend een code krijgen waarmee jullie een doosje muisjes kunnen bestellen. Bedankt voor het meedoen! 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met De Ruijter.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

7 opmerkingen:

 1. Jeeeeh wat een super leuke winactie was dat en wat leuk dat ik 1 van de winnaars ben XD

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Fijn om te horen dat je er zo blij mee bent :-)

   Verwijderen
 2. Jeeeej gewonnen! Heb je een pm op facebook gestuurd :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met Jacolien bedoel je mij, daar ga ik maar van uit ;-) Leukleukleuk! Ik mail je gelijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben ik de Wendy in kwestie? Ik denk het. Leuk!!! En ohhh, wat erg dat ik het nu pas zie. Maar ja, ik ging diezelfde dag een weekendje weg en heb daarna eigenlijk niet meer echt tijd gehad om blogs bij te lezen (het is ook zo veel!). Ga je snel een berichtje sturen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...