woensdag 11 december 2013

Waarom ik soms een man zou willen zijn...

- Zeg nu zelf, het is toch ideaal dat je tegen elke boom kunt zeiken die je tegenkomt.

- Een kilootje meer of minder boeit niets. Mannen maken zich niet druk over hun uiterlijk. Hoe meer om van te houden, hoe beter. 

- Wanneer je een kind wilt, hoef je enkel je kwakje op het juiste moment te droppen. Geen zwangerschap, geen hormonen, geen bevalling! Negen maanden later wordt je bloedje je zo aangereikt. Voilà!

- Ruzies kun je oplossen met een paar klappen en een biertje. Of twee...

- Mannen bitchen niet tegen elkaar. Ooit een vent horen verzuchten dat die groene broek je dikker maakt of dat je echt dode puntjes hebt. Behalve Geer en Goor dan, maar of dat nu echte kerels zijn? Ik lig overigens wel altijd in een deuk om die twee gasten!

- In de zomer haal je gewoon de tondeuse op standje 1 over je knar. Geen zweterige knotjes of ontembare klitten na een dagje strand. Sterker nog, je hebt geeneens shampoo nodig, laat staan crèmespoeling!

- Hell no, dat het überhaupt bij kerels opkomt of de kleren die hij zijn koter aantrekt wel matchen. Sterker nog, wij hebben al geluk als zoonlief überhaupt iets aanheeft in de maat die hij op dat moment heeft. Drie keer de mouwen en broekspijpen omslaan is schijnbaar ook een optie. 

- Als man zijnde trek je 's morgens gewoon een spijkerboek en een shirt uit de kast en je bent klaar. (365 dagen per jaar en 7 dagen per week dan hè...) Oh ja, en je joggingpak is ook gewoon een outfit!

- Mannen met kinderen voelen zich echt niet schuldig vanwege het feit dat ze hun baby's vergeten fruithapjes te voeren of niet in bed leggen. Weten zij veel waarom dat kind jankt. Kerels blijven gewoon lekker hun eigen ding doen en mama lost het vast wel op. Right!

- Een mannenleven is soms zo simpel. Mijn gedachten flippen de hele dag door de pan uit maar een vent is zo rechtlijnig als de pest. Eten, check! Seks, check! Voetbal, check! En hoppa, meneer is gelukkig.

Lees dit relaas met het welbekende korreltje zout hè! Mijn vent is namelijk een schat. Alleen het is en blijft nu eenmaal een man.

Volg mij nu ook op BloglovinInstagramFacebook en Pinterest.

22 opmerkingen:

 1. Eh..wij kunnen het toch achter de boom doen? :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja maar dan wel met onze broek op de enkels in onze blote kont haha ;-)

   Verwijderen
 2. Wat zou ik voor graag een paar uurtjes willen ruilen. Zodat vriendlief ook eens inziet dat als de baby huilt hij niet per se gelijk wilt eten. Zo makkelijk zijn mannen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is ook een mannending inderdaad. En hem dan gelijk doorgeven omdat je degene met de borsten bent :-)

   Verwijderen
 3. ach man of vrouw, beide hebben voor-en nadelen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi heel grappig om te lezen dit ;)

  heel leuk verteld ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, heel herkenbaar vooral die outfits die mijn dochters aankrijgen op papa's dag. Niet om aan te gluren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik leg meestal Sam z'n kleding klaar ;-) Mannen hebben er gewoon niet zo'n gevoel voor lijkt het!

   Verwijderen
 6. Ooh mannen kunnen zeker wel bitchen hoor, en zijn soms nog moeilijker in de liefde dan vrouwen ;-) En wat betreft geen eten geven of niet slapen zie ik hier niet zo snel gebeuren hihi..maar ja.. er zitten zeker voordelen aan man zijn, zoals het inderdaad minder piekeren en weinig hormonen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vertel ;-) Mijn vriend is heel zorgzaam hoor maar heb wel het gevoel dat mannen wat minder onthouden dat er om de zoveel tijd een tussendoortje in moet enzo. En het kind maar jengelen. Die hormonen kunnen mij ook gestolen worden, poeh!

   Verwijderen
 7. Hahaha! Ik heb nooit zo erg de behoefte een man te zijn, maar als ik jouw stukje lees zou het allemaal wel een stuk makkelijker zijn als man zijnde hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mmm, ik ben op zich wel blij dat ik een vrouw ben haha! Maar af en toe...

   Verwijderen
 8. Hahaha, zo herkenbaar allemaal! Soms zou het heerlijk zijn maar meestal blijf ik toch liever vrouw hoor ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Yep! Ik zou soms heel graag een man willen zijn. Alleen vind ik het ook wel heerlijk om mannen te versieren en dingen voor elkaar te krijgen met flirten. :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is dan weer de andere kant van het verhaal. Soms krijgen vrouwen gewoon meer voor elkaar haha!

   Verwijderen
 10. wahahahaha, geweldig !!!
  Ik vind je grappig..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha vooral die eerste.. beetje aso maar lijkt me soms echt heel handig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...